Who's Online

Guest Users: 3

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Friday, July 12 2024 @ 11:53 am UTC

KO©ARKA: Bruka i u Grudama

  • Contributed by:
  • Views:
    1,761
Košarkaši Borac Nektara nastavili su sa očajnim izdanjima. Poraženi su i cu Grudama u okviru 17.kola lige 13 Bosne i Hercegovine. Pivari su izgubili 83-77 i samo pokazali u kakvom stanju se nalazi klub. Novim, trećim uzastopnim porazom, doveli su pod sumnju i plasman u Ligu 8, što uprava kluba pred početak sezone nije ni dovodila u pitanje.

Međutim, s obzirom na sva dešavanja, otkaze Pejiću, Janjuševiću i Mladenoviću, ne dovođenje pojačanja, angažovanje mladog trenera Božića... sve navodi da se rukovodstvo Borac Nektara oprostilo od glasno najavljenih ambicija pre početak sezone - plasmana u polufinale plej ofa.

GRUDE: BORAC NEKTAR 83: 77
(20:25 19: 11 24:16 20:25 )

Sudije: Husarić, Pehar, Lakić
Dvorana: Bili Brig

Grude: Lovrić 9, Vranješ, Vranješ I, ®itko 6, Alujević, Jelčić 29, aljoša 3, ćular 19, Mikulić, Tmušić 17

Borac Nektar: Vučić, Puljko 21. peterkin 16, Milekić, Djuraosivć 15, Crisp 16, Pavlović, Milinović, Garma 9, Josipović, Konstadinović

Trener: Bojan Božić: "Bilo je borbe i želje, naših igrača, to se ne može poreći, ali nam je popustila koncentracija u napadu., Došlo je do nekoliko ishitrenih šuteva, a ond aje uslijedio pad u drugoj četvrtini, pa serija trojki i našijh nekoliko promašenih zicera iz kontre, u trećoj , što je rezultovalo time da Grude naprave razliku."

U narednom kolu pivari dočekuju slabašnu ekipu Vitez. U slučaju novog neuspjeha treba očekivati i veće potrese od otkaza pojedinim igračima i treneru...

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.