Who's Online

Guest Users: 2

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Wednesday, June 19 2024 @ 11:35 pm UTC

KO©ARKA: Tužbe bivših igrača, dugovanja 45 000 KM

  • Contributed by:
  • Views:
    634
Borac Nektar nema igru. Rezultati su na nivou takvih igara. Pobjeđuju se objektivno slabiji timovi, ali se gubi od direktnih konkurenata, odnosno, od ekipa koje predstavljaju nešto u košarci BiH. U klubu nisu previše zabrinuti jer smatraju da ekipa može mnogo bolje. Trener Pivara, Miloš Pejić, ističe da ekipa nije skrenula s kursa i da će obezbjediti plasman u završnicu šampionata BiH. Prema njegovom mišljenju slijedi mukotrpan proces stvaranja ekipe i ostvarivanje visokih ambicija u šampionatu BiH te kupovima RS i BiH.

Pobjedu u Boriku, ekipi Sloboda Dite, donijeli su bivši Borčevci, Zlatko Jovanović i Ranko Velimirović. O tome smo već pisali. Novina je da su dvojica sjajnih košarkaša podnijeli tužbe protiv Borac Nektara zbog neisplaćenih obaveza iz prošle sezone.

®elio sam da spor riješim na korektan, ljudski način, da se o svemu lijepo dogovorimo. Ipak, to se nije desilo i morao sam da tužim klub. Profesionalac sam i živim od ovog posla.“, kategoričan je Ranko Velimirović.

Tužbu je podnio i bivši plejmejker, Stefan Atanacković, kojem, kako kaže, klub duguje četiri plate. Uz njih trojicu KK Borac Nektar duguje novac i Ivanu Gemaljeviću i Vladici Jovanoviću koji očekuju da se dogovore sa klubom o isplati u skorije vrijeme.

Interesantno je i viđenje direktora Borac Nektara, Slobodana Simovića, koji kaže da zna za dugovanja, ali ne i za tužbe.

Nisam upoznat sa tužbama koje su podnesene protiv Borac Nektara i za to sada prvi put čujem. Ukoliko je to tačno, mićemo učiniti sve da ti pojedinci budu isplaćeni. Tačno je jedino to da smo dužni pojedinim igračima, iz proteklog perioda, ali to nisu velike pare, nego je u pitanju cifra približno 45 hiljada KM.“, izjavio je Slobodan Simović za Glas Srpske.

I dok navijači očekuju dolazak pojačanja, jaču ekipu, borbu za trofeje, u klubu se više govori o dugovanjima, dok su dugoročni planovi negdje u magli.

Zaista, ne treba biti veliki košarkaški znalac pa da se kaže da ovaj tim Borca nema snagu za najviše domete. Ovo je ekipa koja će sigurno igrati Ligu 8, ali bez prevelikog uticaja u vrhu tabele.

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.