Who's Online

Guest Users: 1

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Wednesday, June 19 2024 @ 10:38 pm UTC

RUKOMET: Kosigu bodovi za zelenim stolom

  • Contributed by:
  • Views:
    638
Utakmica između rukometaša Partizana i Kosiga, u kojoj su gledaoci uzeli pravdu u svoje ruke, dobila je epilog. Izrečene su broje kazne. Utakmica je registrovana službenim rezultatom 10:0 za KOSIG. Kažnjen je RK PARTIZAN sa 1000 KM zbog ulaska gledalaca u teren i fizičkog napada na igrače gostujuće ekipe.

Zbog napada na igrače gostujuće ekipe od strane gledalaca RK „PARTIZAN se kažnjava sa 3 utakmice igranja kao domaćin bez prisustva publike, a zbog trajnog prekida utakmice sa oduzimanjem jednog boda.

Kažnjava se RK „PARTIZAN sa 200 KM zbog diskvalifikacije igrača Jasmina Travančića i Gorana. Ovi rukometaši kažnjavaju se sa dvije utakmice zabrane igranja u 11. i 12. kolu.

Kod odmjeravanja kazni RK PARTIZAN olakšavajuća okolnost je to da su utakmici prisustvovala četiri policajca kao i da je bilo osam redara, što se nažalost ispostavilo kao nedovoljno.

Kažnjava se RK KOSIG sa 200 KM zbog diskvalifikacije igrača Filipa Jojića i Svetislava Dukića. Rukometaš Svetislav Dukić kažnjen je sa dvije utakmice zabrane igranja u 11. i 12. kolu, dok če Filip Jojić pauzirati čak šest narednih utakmica.

Kao otežavajuća okolnost igraču Filipu Jojiću je to što je ranije kažnjavan kao i da je jedan od uzročnika incidenta na pomenutoj utakmici.

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.