Who's Online

Guest Users: 5

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Wednesday, June 19 2024 @ 11:22 pm UTC

KO©ARKA: Poraz i odlazak dvije košarkašice

  • Contributed by:
  • Views:
    698
Košarkašice Mladog Krajišnika nastavile su sa slabim ovosezonskim izdanjima. Malene su poražene od novosadske Vojvodine u Multipower WABA ligi, ali i ostale bez divje igračice. Košarkašice Mladog Krajišnika izgubile su od Vojvodine 84-60 u 4. kolu regionalne lige. Po četvrtinama je bilo: 14:18, 16:30, 17:18, 13:18.

Za razliku od meča u WABA kupu kada je Mladi Krajišnik eliminisao Vojvodinu, sada je situacija znatno drugačija. Novosadski tim je pojačan, a trener MK-a ima mnogo problema sa sastavljanjem ekipe.

Banjalučki klub ostao je bez još dvije košarkašice. Prvo je zbog napuštanja klupskog sastanka suspendovana Milena Rađenović, koja se nakon toga izjasnila da želi da prestane s aktivnim bavljenjem košarkom, dok se na utakmici s Vojvodinom bez objašnjenja nije pojavila Martina Jažić. To je u Mladom Krajišniku protumačeno kao samovoljno napuštanje kluba.

Dvorana: "Obilićevo", gledalaca: 100, sudije: Vovk, Holjevac u Pejić (Hrvatska).

Mladi Krajišnik: Deura 14, B. Stupar 2, Granulić, Pilav 12, O. Stupar 16, Stoanović 12, Gaković, Ivetić, Borenović, Begenišić. Trener: Zoran Mikeš.

Vojvodina: ©iljegović 13, Utvić, Je. Karakašević 8, Dušanić 6, Grubor 11, Jovanović-Popov 3, ©ćekić 18, Stupar 8, Vukoje 17, Mitić, Bošković, Jo. Karakašević. Trener: Stefan ćupić.

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.