Who's Online

Guest Users: 8

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Sunday, December 03 2023 @ 12:53 am UTC

FUDBAL: Dva mjeseca suspenzije i 6000 KM kazne

  • Contributed by:
  • Views:
    751
Kao što se očekivalo veoma brzo reagovali su i u Fudbalskom klubu Borac na nedisciplinovan postupak Stojana Vranješa koji je prilikom zamjene na meču sa Zvijezdom poderao dres Borca i bacio ga ka rezervnim igračima. čelnici Borca odlučili su se na suspenziju i novčanu kaznu. Stojan Vranješ je dobio dva mjeseca zabrane igranja za klub i novčanu kaznu od 6 hiljada KM. U ta dva mjeseca Vranješ neće moći da trenira sa ekipom, a neće mu biti dostupna ni klupska oprema. Ovo je odlučila Disciplinska komisija Borca poslije prijave šefa stručnog štaba Milomira Odovića.

U principu očekivana odluka s obzirom da je Odović poznat kao beskompromisan trener, koji štiti igrače, ali i ne dozvoljava nedisciplinu. Tako je, barem za sada, razriješen jedan od najvećih problema Borca u ovoj sezoni-

Borčevci se sada okreću subotnoj utakmici protiv Sarajeva. Biće zanimljivo vidjeti kakvu će koreografiju napraviti i Lešinari koji podržavaju Stojana Vranješa. Ne bi bilo iznenađenje pa da na Istočnoj tribini čujemo negativne povike na račun rukovodstva Borca.

Kada već govorimo o čelnicima Borca, recimo da je Studen potpisao dvogodišnji ugovor, a đorić ugovor do kraja sezone. Takođe, u Borcu su najavili dolazak još igrača, jer, kako kažu, s ovim igračkim kadrom ne mogu da ostvare zacrtane ciljeve.

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.