Who's Online

Guest Users: 2

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Saturday, May 25 2024 @ 06:03 pm UTC

UTISAK NEDJELJE: Atletičari i atletičarke Borca seniorski šampioni BiH

  • Contributed by:
  • Views:
    1,457
Protekli vikend bio je crn za košarkaše Borac Nektara, ali o tome smo već dosta pisali. Fudbaleri Borca su bili uobičajeno dobri, pa je pobijeđen Famos. Košarkašice Mladog Krajišnika deklasirale su čelik i sada iščekuju meč sa ®eljom. Rukometašice Borca su veoma blizu odbrane titule.

U sjeni ovih događaja protekao je značajan rezultat atletičara i atletičarki Borca koji su postali seniorski ekipni šampioni BiH. To je za nas UTISAK NEDJELJE. Atletski klub Borac posljednjih godina bilježi sjajne rezultate. Kruna i vrhunac tog rada je plasman Lusije Kimani na Olimpijske igre u Pekingu.

Međutim, osim naturalizovane Kenijke ima u Borcu još dobrih i kvalitetnih atletičara i atletičarki. To je potvrđeno i proteklog vikenda kada je AK Borac postao ekipni seniorski šampion BiH u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Atletičari Borca su bili prvoplasirani, odmah ispred Sarajeva i Zenice, dok su atletičarke Borca iza sebe ostavile Glasinac i Slobodu.

Tako je Zenica još jednom ostala u lijepom sjećanju Banjalučanima. AK Borac je ovim titulama obezbjedio nastup u Kupu evropskih šampiona.

Nadamo se da će ovi rezultate i uspjehe biti prepoznati od onih koji novčano mogu da pomognu AK Borac da opstane i da u budućnosti naprave još kvalitetnije rezultate. U svakom slučaju oni to zaslužuju.
  • UTISAK NEDJELJE: Atletičari i atletičarke Borca seniorski šampioni BiH
  • 0 comments
  • Create New Account

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.