Who's Online

Guest Users: 4

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Saturday, May 25 2024 @ 04:38 pm UTC

UTISAK NEDJELJE: Metalmaks osvojio duplu krunu u BiH

  • Contributed by:
  • Views:
    1,777
Mnogo je događaja iza nas. Uglavnom su to neuspjesi banjalučkih sportista. Rukometaši Borca su ostvarili novi poraz, košarkaši Borca su izgubili u Aleksandrovcu, fudbaleri Borca su remizirali... U ovom tunelu izdvaja se veliki uspjeh kuglaša Metalmaksa koji su osvojili Kup BiH i tako prigrlili duplu krunu. Ovo je za nas UTISAK NEDJELJE. Kuglaši Metalmaksa igrali su fantastično ove sezone. U šampionatu Bosne i Hercegovine su uvjerljivo osvojili titulu i izborili izlazak na međunarodnu scenu.

Odlične igre potvrdili su i na završnom turniru Kupa Bosne i Hercegovine u Tomislavgradu. Pobjede nad Zrinskim i ®eljezničarom bile su dovoljne za osvajanje Kupa.

Uspjeh za respekt. Jedini privatni klub pokazao je ostalima da je u ovoj sezoni za klasu jači i kvalitetniji. Sve trofeje osvojili su bez ijedne mrlje.

Osim sjajnog igračkog kadra, velike zasluge za ove titule, pripadaju i ambiziocnom rukovodstvu, koje je obezbjedilo maksimalne uslove za rad. To se odrazilo i na rezultate.

Na ovim lovorikama se neće zaustaviti, poručuju iz Metalmaksa. Slijede nastupi na inostranoj sceni. Uz adekvatna pojačanja Metalmaks može i do međunarodnih uspjeha.

Jedva čekamo i to.

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.