Who's Online

Guest Users: 4

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Saturday, May 25 2024 @ 04:25 pm UTC

SOBL: ®rijeb za studentske igre

  • Contributed by:
  • Views:
    716
Izvlačenje parova, odnosno, žrijebanje i formiranje grupa za takmičenje u fudbalu, odbojci i košarci na "Univerzitetskim sportskim igrama Banja Luka 2008" obaviće se sutra (29.04.2008. godine) sa početkom u 15 časova u prostorijama SOBL-a.

Nakon izvlačenja biće utvrđen raspored takmičenja prvog kola u pomenutim sportskim disciplinama. Početak takmičenja planiran je u sedmici nakon Vaskršnjih i prvomajskih praznika. Termin žrijebanja za takmičenje u šahu, stonom tenisu i streljaštvu biće naknadno objavljen.

četvrte Univetske sportske igre svečano su otvorene 21.04.2008. godine. Pokrovitelji ove manifestacije su Ministarstvo za porodicu, omladinu i sport i Administrativna sluzba Grada Banja Luka, a sponzor manifestacije je "Kruna voda".

Ciljevi Univerzitetskih sportskih igara su promocija sportsko-rekreativnih aktivnosti studenata u glavne vannastavne aktivnosti, kao zdravijeg načina života, te priprema studnata za takmičenja na regionalnim i međunarodnim studentskim sportskim manifestacijama.

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.