Who's Online

Guest Users: 2

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Wednesday, May 22 2024 @ 07:27 am UTC

FUDBAL: Remi Borca bez posljedica

  • Contributed by:
  • Views:
    627
Fudbaleri Borca i Ljubića remizirali su na Gradskom stadionu u Banjaluci 2-2. Oko 500 gledalaca moglo je da uživa u sjajnoj fudbalskoj predstavi.

Posljednji prvenstveni poraz Borac je doživio u 8.kolu i to upravo od Ljubića. Ta utakmica ostaće i upamćena po prekidu utakmice koji su izazvali najvičai Borca. Ovaj put Lešinari su bili na nivou i pjesmom su svih 90 minuta bordili Borac. Današnja utakmica je bila 15 u nizu bez poraza za izabranike Milomira Odovića. U prvom poluvremenu inicijativa Borca, a šanse je dva puta promašio Jandrić.

Kada su svi očekivali da će se na odmor sa 0-0, slobodnjak je izveo Jandrić, a Stojan Vranješ je asistirao za strijelca Miodraga Babića. Njegov prvenac ove sezone.

I u nastavku i dalje napadi Borca, ali se bude i gosti pa nekoliko puta opasno prijete. U 68. minuti se isplatila se hrabra igra pa je Popović izjednačio na 1-1.

I baš nakon toga odmah 2-1 za Borac. U sljedećem napadu, nakon kornera, u skoku je najviši Ognjen Vranješ koji je matirao Plisnića.

U drugom dijelu u igru je ušao i Trivković, koji je za dvije minute propustio dvije kolosalne šanse za gol. Oba puta sjajno je intervenisao Plisnić.

©ok za navijače Borca uslijedio je u 90. minuti. Junakom utakmice postao je Igor Popović koji je po drugi put matirao Marčetića.

Na kraju čestitke i igračima i sudijskoj trojci za odlično obavljen posao. Ovaj remi je prošao bez posljedica jer je i Kozara remizirala na domaćem terenu. Borac i dalje ima velikih 7 bodova prednosti

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.