Who's Online

Guest Users: 2

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Wednesday, May 22 2024 @ 09:08 am UTC

KO©ARKA: Miloš Pejić novi trener KK Borac Nektar

  • Contributed by:
  • Views:
    860
Slobodan Nikolić više nije trener Košarkaškog kluba Borac Nektar. Nakon dva poraza u Ligi 8 BiH, Nikolić je smijenjen sa trenerske funkcije.

Njega će na trenerskoj klupi Pivara zamijeniti 40-godišnji stručnjak iz Srbije, Miloš Pejić. Riječ je o nekadašnjem treneru krajljevačkih klubova Mašinca i Sloge, te članu stručnog štaba mlade reprezentacije Srbije, koja je bila evropski šampion.Nakon dva vezana neuspjeha morali smo nešto da promijenimo, jer ne želimo tako lako odustati od naših ambicija. Imali smo dvije opcije, da povjerenje damo pomoćnicima, Zirojeviću i Božiću, ili da angažujemo drugog stručnjaka. Odlučili smo se za ovu drugu. Mislim da je Pejić pravo rješenje, dokazap se u Mašincu i Slogi, a vjerujem da sa dobrim rezultatima može nastaviti i u Borac Nektaru.“, rekao je na konferenciji za novinare, direktor KK Borac Nektar, Slobodan Simović.

Pejić će ekipu predvoditi već sutra kada Banjalučani u Tuzli, od 19 časova i 30 minuta, igraju sa Sloboda Ditom. Interesantno da nismo čuli komentar Slobodana Nikolića.

Recimo da je rukovodstvo KK Borac Nektar potpisalo sponzorski ugovor sa Komercijalnom bankom do kraja Lige 8, ali s mogućnošću da se produži i u sljedećoj sezoni.

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.