Who's Online

Guest Users: 4

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Wednesday, May 22 2024 @ 08:28 am UTC

FUDBAL: Pozvana velika četvorka + Verder

  • Contributed by:
  • Views:
    796
Pioniri beogradskih klubova Crvene Zvezde i Partizana, splitskog Hajduka, zagrebačkog Dinama, slovenačkih ekipa Kopera i Maribora, skopskog Vardara, Slavije iz Praga, Verdera iz Bremena i Araua iz ©vajcarske trebalo bi da gostuju u Banjaluci od 18. do 22. juna na 2. međunarodnom pionirskom fudbalskom memorijalu „Dušan Ožegović“.

Svi oni su dobili pozive za učešće od organizatora iz Fudbalskog kluba Naprijed. Osim njih od klubova iz regije trebalo bi da se pojave Sloboda (Novi Grad), Slavija (Istočno Sarajevo), Teslić, Borac (Banja Luka), Kozara (Gradiška) i čelinac. Predsjednik Organizacionog odbora memorijala biće, Nenad Račić, prvi čovjek Gradskog fudbalskog saveza Banjaluka.

On se prihvatio dužnosti, uskoro ćemo izabrati i članove ovog odbora, a na svima nama u klubu jeste da mu pomognemo. Ovaj turnir biće mnogo jači od prethodnog i zato nas očekuje dosta posla oko organizacije. Imali smo prošle godine ogromnu podršku ministra za porodicu omladinu i sport, Proke Dragosavljevića, kao i gradonačelnika Banje Luke, Dragoljuba Davidovića. Vjerujem da će i ovog puta biti uz nas, jer ovo je prilika da fudbal Banje Luke predstavimo u najljepšem svjetlu.“ rekao je za Fokus, predsjednik FK Naprijed, čedo ©evarikab.

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.