Who's Online

Guest Users: 1

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Wednesday, May 22 2024 @ 09:03 am UTC

FUDBAL: Tužilaštvo daje konačnu riječ

  • Contributed by:
  • Views:
    590
Klupko se razmotava i u SFP Borac. Poslije potražnji od pojedinih osoba, u klubu su odlučili da svu dokumentaciju poslovanja kluba u prethodnih 20 godina predaju Okružnom tužilaštvu u Banjaluci koje bi trebalo da dostavi svoje mišljenje.

Posljednji u nizu koji potražuju novac su bivši predsjednik kluba Brane Janković, kao i njegovi saradnici Nikola Stojčić i čedo Milošević. Njih trojica potražuju oko 400 000 KM. Međutim, ima i onih kojima je i Janković ostao dužan.


Bivši predsjednik Janković mi je ostao dužan 7 000 KM, a mom pomoćniku Miodragu Raduloviću 3 000 KM. Od njega bih tražio taj novac, ali ne želim da tužim klub, nije Borac kriz za to. Tada smo imali odličnu ekipu, nažalost, poslije godinu dana sam otišao u čukarički, a tim se rasformirao. Imali smo veliki potencijal.“, istakao je za Glas Srpske, trener Borca u sezoni 2003/2004, Nikola Rakojević.
Podsjećamo, da su igrači Borca zbog neisplaćenih obaveza od strane predsjednika kluba Brane Jankovića štrajkovali i nisu otputovali na utakmicu sa Slavijom, a kasnije su izgubili status Premijerligaša BiH.

I šta je drugo preostalo sadašnjem predsjedniku kluba, Milorad Janjetoviću, nego:

Tužbe koje redovno stižu na našu adresu jednostavno nas tjeraju nato. Predaćemo kompletnu dokumentaciju Tužilaštvu pa neka ono utvrdi sve nečasne radnje koje su se dešavale u Borcu od 1988. godine do danas. Jednostavno, iz svega ovoga želimo da izađemo čisti, a neka svaki pojedinac odgovara za svoje grijehove.“, istakao je za Glas Srpske, predsjednik SFP Borac, Milorad Janjetović.Ovo je jedina ispravna i moguća odluka. Konačno da se riješe ti problemi i da Borac, valjda jedno za svagda, ostavi iza sebe te malverzacije i krene naprijed.

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.