Who's Online

Guest Users: 2

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Wednesday, May 22 2024 @ 07:38 am UTC

ATLETIKA: U četvrtak atletska trka

  • Contributed by:
  • Views:
    673
U četvrtak, 17. aprila, povodom dana Grada Banjaluka, biće održana tradicionalna međunarodna atletska trka. I ove godine, organizator je tletski klub Borac.

Ukupno će biti održane 24 trke, od cicibana do seniora. Početak je u 14 časova, a završetak manifestacije u 16 časova i 30 minuta. Seniorske trke biće održane na relaciji: Trg Krajine - Narodno pozorište RS - Trg Krajine. U konkurenciji seniorki očekuje se dolazak prošlogodišnje šampionke, Sonje Roman, kao i Sonje Stolić i Danijele Granojvec. Kod seniora neizvjestan je nastup prošlgoodišnjeg pobjednika, Gorana Stoiljkovića, dok su dolazak u Banajluku potvrdili Ivan Marjanović i Mirko Petrović.

Promoteri trke biće naša najbolja atletičarka, Lusija Kimani, i kik bokser Draženko Ninić. Osim što će biti u funkciji promotera, Ninić, je najavio i učešće u ovoj manifestaciji.

"Prijaviću se za trku, u kategoriji cicibana. Očekuje me žestoka borba, ali se nadam da ću ostavriti zapažen rezultat.", izjavio je promoter trke Draženko Ninić.

Prošle godine u banjalučkoj atletskoj trci učestvovalo je oko 5 800 djece. Organizatori se nadaju da će taj broj biti premašen ove godine.

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.