Who's Online

Guest Users: 3

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Wednesday, May 22 2024 @ 07:49 am UTC

RUKOMET: Bojinović fenomenalan, ostali dobri

  • Contributed by:
  • Views:
    730
Nastavljamo sa praćenjem banjalučkih rukometaša, odnosno, bivših igrača Borca u inostranstvu. Proteklog vikenda posebno se izdvojio Bojinović, a dobre partije pružili su Trivundža, Obradović...

FRANCUSKA

Mladen Bojinović blista ove sezone. To više nije fraza. Već realnost. Najbolje ocijenjeni igrač francuskog šampionata, Baka, odlično je igrao i proteklog vikenda. Njegov Monpelje je remizirao sa Ivrijem 28-28, a Bojinović je postigao 8 golova. Monpelje je i dalje vodeći na tabeli sa 6 bodova prednosti ispred ©ammberija i 9 bodova viška u odnosu na Ivri.


©PANIJA

Bivši rukometaši Borca, Branislav Obradović i Nikola Dokić, odmjerili su snage u španskoj Asobal ligi. Obradovićeva Antekjera pobijedila je Dokićevu Teukru rezultatom 28-23. Obradović je postigao 3 gola, a Dokić 1 gol. Antekjera zauzima 8. mjesto sa 22 boda, a Teukro je 13. na tabeli sa 18 bodova.

Ademar Leon je jedna od najboljih ekipa u ©paniji. Za ovaj tim brani, Danijel ©arić, koji je u pobjedi njegovog tima u prošlom kolu, zabilježio 6 odbrana. Ademar Leon je četvrti na tabeli, a u reprezentaciji Srbije i dalje se nadaju da bi ©arić mogao da stane među stative.


SLOVENIJA

Poslije „samo“ trećeg mjesta na finalnom turniru Kupa Slovenije, rukometašice Celje Pivovarne Laško, zaigrali odlično i deklasirali Trimo Trebnje 37-23 (22-10). U uvjerljivoj pobjedi učestvovao je, Srđan Trivundža, koji je postigao 3 gola, od kojih 1 s linije sedam metara. Celje je vodeće na tabeli sa 4 boda prednosti u odnosu na ekipu iz Kopra.NORVE©KA

U norveškom šampionatu, Haugaland, je zabilježio bitnu pobjedu nad Stavangerom i zauzeo 8. poziciju na tabeli. Aleksandar Međedović je igrao na ovom susretu. Medi je postigao 2 gola za Haugaland.

NJEMAčKA

Velimir Petković je trener njemačkog bundesligaša Gepingena. Petković je imao tešku utakmicu prošlog vikenda, ali je na kraju mogao da odahne. Gepingen je slavio protiv Mindena 27-26 čime je potvrdio 10. mjesto na tabeli sa 24 boda.ITALIJA

U Italiji boje Italgesta brani Milan Torbica. Italgest je prethodnog vikenda slavio u gostima protiv Merana 31-26, a svoj doprinos dao je i Torbica. Italgest je i dalje vodeća ekipa u italijanskom rukometnom šampionatu.

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.