Who's Online

Guest Users: 2

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Wednesday, May 22 2024 @ 09:04 am UTC

RUKOMET: Arslanagić više nije trener Borca

  • Contributed by:
  • Views:
    711
Abas Arslanagić više nije trener Rukometnog kluba Borac. Popularni Ako je dobio otkaz, a do daljnjeg će ekipu voditi bivši igrač i Arslanagićev pomoćnik, Davorin Ljubišić.

Loš start na proljeće, tri uzastopna prvenstvena poraza, eliminacija iz Kupa Bosne i Hercegovine, slaba priprema igrača uz veliki broj povreda samo su neki od razloga zbog čega se mogla raskinuti saradnja sa Arsnagićem. Međutim, nezvanično saznajemo, da je Arslanagić zamjerio rukovodstvu Borca što je već prije desetak dana počelo potragu za novim trenerom, ne obavjestivši Arslanagića. Inače, treba istaći da je Arslanagić imao na raspolaganju tim skromnih kvaliteta, s kojim je teško bilo osvajati trofeje.

Abas Arslanagić je trofejni golman Borca, čuveni reprezentativac Jugoslavije, najbolji svjetski golman, iskreni Borčevac i veliki zaljubljenik u Banjaluku. Legenda Borca i Banjaluke. Kao trener Borca osvojio je Kup BiH prošle godine.

Prema nezvaničnim informacijama novi trener Borca biće, bivši strateg dobojske Sloge, Vojislav Rađa, koji je prije desetak dana prekinuo saradnju sa Slogom.

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.