Who's Online

Guest Users: 2

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Wednesday, May 22 2024 @ 07:28 am UTC

KO©ARKA: Fajnal for NLB lige u Ljubljani

  • Contributed by:
  • Views:
    652
Ništa od organizacije završnog turnira NLB lige u Banjaluci. Iako se mnogo spekulisalo o neutralnom terenu i Banjaluci kao realnoj opciji, tako nisu mislili čelnici ove lige.

Završni turnir NLB lige biće održan u ljubljanskoj dvorani "Tivoli", nezvanično saznaje B92. Oduka bi trebalo da bude potvrđena tokom dana. Rukovodstvo regionalnog takmičenja izabralo je Ljubljanu kao kompromisno rešenje, nakon protivljenja aktuelnog šampiona, Partizan Igokee, da se fajnal-for igra u Zadru.

Završni turnir NLB lige biće održan od 25. do 27. aprila, a u polufinalu se sastaju Partizan Igokea – Olimpija, odnosno Hemofarm – Zadar.

Ljubljana je već dva puta bila domaćin završnih turnira regionalne lige. U "Tivoliju" je održan prvi fajnal-for, 2002. godine, kada je slavila domaća Olimpija, a posledni put završni turnir igran je u Sloveniji godinu dana kasnije, kada je titula pripala Zadru.

Postavlja se pitanje koliko je ova odluka pravedna prema srpskim predstavnicima, posebno Partizan Igokei, koji je ubjedljivo najkvalitetniji košarkaški klub u regiji.

Ne bi nas začudilo da ova liga iduće sezone bude u okrnjenom sastavu, bez predstavnika Srbije.

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.