Who's Online

Guest Users: 2

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Wednesday, May 22 2024 @ 09:16 am UTC

KO©ARKA: Karalić spasilac Hercegovca

  • Contributed by:
  • Views:
    695
Drago Karalić je heroj Bileće i KK Hercegovac. Poslije njegovog dolaska u klub uslijedile su pobjede, a kruna svega je izboren opstanak u ligi BiH košarkaša Hercegovca.

Karalić je Bilećane predvodio u 12 mečeva, a u tom periodu Hercegovac je ostvario čak 9 pobjeda. Da su kojim slučajem igrali tako cijeli šampionat ni Liga 8 ne bila nedostižna. „Sve čestitke zaslužuju igrači i trener Drago Karalić koji je preporodio ekipu. Karalić je praktično preozeo ekipu u posljednjem kolu jesenjeg dijela šampionata i od tada ostvario ukupno 9 pobjeda.“, ističe za Glas Srpske, predsjednik Hercegovca, Miljan Aleksić.

Hercegovac je u prvom dijelu prvenstva imao tri domaća kiksa, protiv Zenice čelikea, Igokee Partizan i Sloboda Dite, pa je moral ekipe bio poljuljan jer su izgubili sve utakmice na strani i imali samo jednu pobjedu protiv čapljine u Bileći. Istina, doveli smo i dva ova igrača, Dejana Bojinovića i Sašu Crnobrnju, a kapiten Dragan Vujović, koji je dugo odsustvovao, sanirao je povredu. Teško je sada tvrditi šta bi bilo da je tako bilo od poečtka prvenstva i da li bismo završili u gornjem dijelu tabele, kako sada mnogi tvrde u Bileći.“, izjavio je za Glas Srpske, trener Hercegovca, Drago Karalić.

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.