Who's Online

Guest Users: 1

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Saturday, May 25 2024 @ 05:35 pm UTC

KO©ARKA: Banjaluka najbliža organizaciji F4 NLB lige

  • Contributed by:
  • Views:
    809
Iako je bilo najavljeno da će juče biti poznat domaćin finalnog turnira NLB lige, čelnici regionalnog takmičenja odložili su odluku za kraj nedelje.

Iako pomalo zvuči nestvarno, Banjaluka, je prema nezvaničnim informacijama, najbliža organizaciji ovog prestižnog takmičenja. Srpski predstavnici istrajni su u namjeri da, kada već ne može u Srbiji, završnica bude održana na neutralnom terenu.

Banjaluka je prvi pik Partizan Igokee, tvrde dobro obavješteni košarkaški izvori. Partizan Igokea ima veliki broj navijača u Banjaluci i Republici Srpskoj, a osim toga jedan od finansijera kluba je iz ovih krajeva, tačnije, iz Aleksandrovca.

Zadar koji je opasno zagrizao za organizaciju bi, prema tim neimenovanim i nepotvrđenim izvorima, sljedeće godine dobio organizaciju završnice NLB lige i to u novoj dvorani. Vršcu se daju najmanje šanse, dok je Ljubljana već bila domaćim završnice, tako da se isključuje iz svih kombinacija.

Banjaluka, kao neutralni teren, poslužila bi za promociju, ove sezone dobro poljuljane NLB lige. čvrsta, stabilna, dobro organizovana i maksimalno prihvaćena NLB liga u regiji je glavni cilj rukovodstva ovog takmičenja.

Na zvaničnom portalu NLB lige (www.adriaticbasket.com) postavljeno je anketno pitanje: Gdje bi trebalo da bude održan finalni turnir ?

Najviše glasova, do sada, je dobila Banjaluka 42%, dalje slijedi Zadar sa 30%, Beograd sa 18%, Podgorica sa 2%, Vršac sa 1% i neki drugi grad sa 4% glasova. Ukupno je do sada glasalo više od 7200 posjetilaca.

Iz Borac Nektara i Gradske uprave za sada nema komentara. Oni su već ranije izrazili spremnost za organizaciju Fajnal fora.

S nestrpljenjem se iščekuje kraj sedmice i odluka rukovodstva NLB lige.

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.