Who's Online

Guest Users: 2

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Friday, July 12 2024 @ 10:16 am UTC

UTISAK NEDJELJE: Draženko Ninić odbranio titulu profi šampiona Evrope

  • Contributed by:
  • Views:
    1,561
Proteklog vikenda fudbaleri Borca povećali su prednost u odnosu na Kozaru, košarkaši Borca konačno su slavili u gostima, rukometaši Borca nastavili su sa posrtanjem, košarkašice Mladosti doživjele su debakl u Sarajevu... Ipak broj 1 događaj u Banjaluci je bila Noć gladijatora. Zato titulu evropskog šampiona Draženka Ninića biramo za UTISAK NEDJELJE. Draženko Ninić odbranio je titulu profesionalnog šampiona Evrope u lou kik u kategoriji do 81,400 kg. Drugi put u posljednjih godinu dana bio je bolji od Francuza Jusufa Brahama koji je zbog povrede predao meč početkom 4. runde.

Ninić je tako potvrdio još jednom klasu u ovoj kategoriji. Pokazao je da je nepobjediv pred svojim navijačima, kojih je u dvorani Borik bilo oko 4 hiljade.

Sada kada je Ivan Strugar prešao u višu kategoriju ostala je upražnjena titula svjetskog šampiona u kategoriji do 81,400 kg. Dobra prilika za Dražu da se konačno okiti i svjetskom krunom.

E, to će biti istinski spektakl. Meč između Draženka Ninića i Brazilca ®ersona Teikserija biće održan 28.juna, na Vidovdan, na Gradskom stadionu. Organizatori očekuju da će na Gradskom stadionu biti prisutno oko 30 hiljada gledalaca.

Osim Ninića tada će u ring izaći i bokser Goran Delić koji će braniti titulu svjetskog šampiona u Univerzalnoj bokserskog organizaciji (UBO). Još uvijek se ne zna njegov rival.

Bilo kako bilo, čeka nas veliki sportski događaj.
  • UTISAK NEDJELJE: Draženko Ninić odbranio titulu profi šampiona Evrope
  • 0 comments
  • Create New Account

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.