Who's Online

Guest Users: 1

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Saturday, May 25 2024 @ 06:40 pm UTC

UTISAK NEDJELJE: Trijumf fudbalera Borca u Novom Gradu koji ih je vratio na čelo tabele

  • Contributed by:
  • Views:
    1,471
Ove sedmice banjalučki sportisti su imali skroman učinak. Poraze su doživjeli košarkaši Borac Nektara, košarkašice Mladosti i Borac IEFK-a... Među onima koji su osvajali bodove i bilježili pobjede bili su rukometašice i fudbaleri Borca. Za UTISAK NEDJELJE ipak smo se opredjeli za trijumf fudbalera Borca u Novom Gradu. Banjalučani su, bez kapitena Jandrića, slavili sa 2-0. Plijenila je sigurna, organizovana i disciplinovana igra koja je krunisana trijumfom na tradicionalno neugodnom gostovanju.

Strijelci su bili Petrić i Puzigaća, ali pohvale zaslužuje cijeli tim Borca. Crveno – plavi su djelovali kompaktno, znali su šta žele i u svojoj namjeri su uspjeli.
Najveći dio zasluga za ovakva izdanja banjalučkih fudbalera pripadaju treneru Milomiru Odoviću. Od kako je Odović stigao na Gradski stadion duvaju neki drugi vjetrovi. Ekipa je preporođena, ne zna se za poraz, bilježe se pobjede... To je Borac koji ulijeva povjerenje u bolje sutra.

Pobjedom u Novom Gradu Borac je stigao na čelo tabele. Imaju Borčevci 35 bodova, koliko i Kozara. čak im je i gol razlika, +16, ista, ali je Borac dao više golova i zato je zasjeo na vrh tabele.


Mi se nadamo nadamo da će na vrhu i ostati i da će se Borac vratiti u Premijer ligu BiH. To je velika želja i navijača, koji su prisustvovali susretu u Novom Gradu, i tako pokazali da će biti uz Borac na svim gostovanjima.

Sve je konačno krenulo u pozitivnom smjeru i vjerujmo da će klub, igrači i navijači ostati na tom kursu koji garantuje povratak u elitno BH društvo.NAPOMENA: Fotografija navijača sa utakmice Sloboda - Borac preuzeta je sa internet stranice www.lesinari1987.net
  • UTISAK NEDJELJE: Trijumf fudbalera Borca u Novom Gradu koji ih je vratio na čelo tabele
  • 0 comments
  • Create New Account

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.