Who's Online

Guest Users: 6

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Friday, June 21 2024 @ 12:37 am UTC

GRAD BANJALUKA: Konkurs za aprilske nagrade

  • Contributed by:
  • Views:
    674
Komisija za nagrade i priznanja Skupštine grada Banja Luka, raspisala je javni poziv za ovogodišnju dodjelu nagrada povodom 22.aprila - Dana Grada.

Odlukom o nagradama i priznanjima, ustanovljene su četiri nagrade, i to: Ključ Grada Banja Luka sa poveljom „Počasni građanin grada Banja Luka“, Zlatni grb Grada, Plaketa Grada i Nagrada Grada mladima“. Za dodjelu nagrada utvrđeni su osnovni kriterijumi, između ostalih: izuzetan doprinos u razvoju Grada radom i zaslugama u izgradnji, u stvaranju i njegovanju odnosa i tradicija sa drugim lokalnim zajednicana, postignuti izuzetni rezultati u privređivanju, osvajanju novih tehnologija, tehničkih unapređenja, inovatorstva i racionalizacije, izuzetna ostvarenja i rezultati u oblasti obrazovanja, nauke, kulture, umjetnosti, sporta i fizičke kulture.

Kriterijum za dodjelu ovogodišnjih aprilskih nagrada je i doprinos u humanitarnim i dobrotvornim akcijama, ispoljena hrabrost u vanrednim situacijama na spašavanju ljudskih života i sprečavanja materijalne štete.

Nagrade i priznanja mogu se dodjeljivati pojedincima, preduzećima, ustanovama i drugim subjektima. Inicijative moraju da budu dostavljene sa obrazloženjem i biografijom – za fizička lica,odnosno sa referensama za pravna i fizička lica do 01. aprila ove godine.

Sve inicijative treba dostaviti Skupštini grada – Komisiji za nagrade i priznanja, na adresu: Trg Srpskih vladara 1. Banja Luka.

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.