Who's Online

Guest Users: 7

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Friday, June 21 2024 @ 02:28 am UTC

KIK BOKS: Jusuf Braham protivnik Niniću

  • Contributed by:
  • Views:
    684
Naš najbolji kik bokser, Draženko Ninić, saznao je ime protivnika s kojim će se boriti za odbranu titule profesionalnog šampiona Evrope u lou kiku u kategoriji do 81,400 kg.

Riječ je o Francuzu Jusufu Brahamu koji će Niniću izaći na megdan, 29.marta u sportskoj dvorani Borik, u okviru revije „Noć gladijatora“. „Biće to repriza meča od 17. marta 2007. godine. Tada smo se nas dvojica u italijanskom gradu Milanu borili za upražnjenu titulu Evrope u ovoj kategoriji. Poslije pet iscrpljujućih rundi slavio sam na poene jednoglasnom odlukom sudija 3-0 i tako sam u svoje vlasništvo vratio pojas namijenjen evropskom šampion.“, ističe za Glas Srpske, naš kik bokser, Draženko Ninić.

Ninić je do sada u 25 profesionalnih borbi zabilježio 20 pobjeda i 5 poraza. S druge strane 29-godišnji Braham je imao 45 profesionalnih mečeva i ostvario 36 pobjeda i 9 poraza.

Očekujem veliku podršku sa tribina, a svojim naivjačima mogu da obećam da ću dati sve od sebe da odbranim titulu. Ako tako bude, onda ću najvjerovatnije u junu jurišati na titulu svjetskog šampiona, koja je u ovom trenutku upražnjena, jer je Crnogorac Ivan Strugar, prešao u višu kategoriju. Još uvijek je o tome rano govoriti, ali kako sada stvari stoje, rival u tom meču trebalo bi da mi bude Brazilac ®erson Teikseira, koji je u ovom trenutku interkontinentalni prvak svijeta u kategoriji do 81, 400 kg.“, zaključio je za Glas Srspke, naš kik bokser, Draženko Ninić.

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.