Who's Online

Guest Users: 7

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Friday, June 21 2024 @ 02:27 am UTC

FUDBAL: Nastavljeni rezovi u Borcu, Brazilci na pragu kluba

  • Contributed by:
  • Views:
    716
U Sportsko fudbalskom preduzeću Borac su odlučni da postave stvari na svoje mjesto. Otpušten je doktor Mirko Raković, a umjesto njega će najvjerovatnije doći Saša Prostren. Ovakvom odlukom nije bila zadovoljna Rakovićeva supruga, Milena, pa je čak i smrću prijetila, predsjedniku Borca, Miloradu Janjetoviću.

Međutim, to nije sputalo Janjetovića koji je izjavio da samo radi u interesu Borca. Tako je dat svojevrsni ultimatum trenerima zaposlenim u klubu koji nemaju licencu za svoj posao, da je u što kraćem roku steknu, ili više neće raditi u Borcu. „Nezamislivo je da u klubu rade ljudi bez diplome, pogotovo na takvim funkcijama kao što je trenerski posao. Neki od njih još rade po sistemu kada su i sami bili fudbaleri prije trideset i nešto godina. To se najbolje vidi iz rezultata, jer Borac godinama nije stvorio sopstvenog igrača, a upravo to će nam biti u narednom periodu prioritetni zadatak, izjavio je za Fokus, predsjednik Borca, Milorad Janjetović.

Janjetović je još jednom potvrdio da šef stručnog štaba, Milomir Odović, ima maksimalnu podršku u klubu i najavio nova pojačanja.

"Ove godine ulazimo u Premijer ligu, a sljedeće napadamo titulu. Ništa me drugo ne interesuje osim prvog mjesta. Dok sam na mjestu predsjednika želim da ostavim trag. Već sada smo u progovorima s nekoliko Brazilaca koji će na ljeto stići u Banju Luku. S njima u timu i s vjernim navijačima imamo pravo da razmišljamo o najvišim ciljevima.", istakao je za Fokus, prvi čovjek Borca, Milorad Janjetović.
  • FUDBAL: Nastavljeni rezovi u Borcu, Brazilci na pragu kluba
  • 0 comments
  • Create New Account

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.