Who's Online

Guest Users: 2

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Friday, June 21 2024 @ 01:32 am UTC

RUKOMET: Golić ponovo u Borcu ?

  • Contributed by:
  • Views:
    675
Sapunica oko Nebojše Golića i Rukometnog kluba Borac i dalje se nastavlja. Još od dolaska Golića među crveno-plave pitanje je bilo koliko će se iskusni igrač zadržati u Borcu.

Situacija oko njegovog ostanka u klubu se dramatično pogoršala početkom ove godine kada je Nebojša Golić izjavio da ga je klupsko rukovodstvo ponizilo novčanom ponudom i da je Borac za njega završena priča. Međutim, nikad ne reci nikad. Nezvanično se saznaje da Golić blizu povratka u Borac. Banjalučani su katastrofalno započeli drugi dio sezone. Eliminisani su u Kupu BiH, izgubili su u prvenstvu od Krivaje i to je bio alarm za klupsko rukovodstvo.

Prema posljednjim informacija čelnici Borca spremni su da ponude daleko izdnašnije uslove, a Nebojša Golić, je odustao od prvobitnih zahtjeva.

Bilo kako bilo, eventualni Nešin povratak će mnogo pomoći Borcu i mladim igračima ovog kluba. Međutim, pitanje je zašto je ovo uopšte trebalo i zašto se toliko čekalo sa dogovorom ?

Zar je trebalo da Borac ispadne iz Kupa BiH i da smanji svoje šanse za šampionskom titulom pa da se dvije strane dogovore ?

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.