Who's Online

Guest Users: 1

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Friday, June 21 2024 @ 01:11 am UTC

FUDBAL: Tužilaštvo RS sprovodi istragu o Borcu

  • Contributed by:
  • Views:
    598
Saga oko potraživanja od Sportsko fudbalskog preduzeća nikako da se zaustavi i prekine. Govorili smo o tome kako 19 pravnih i fizičkih subjekata potražuje od Borca blizu pola miliona maraka.

Najveći iznos potražuje DOO Dagor, 118.327.70 KM, i to od transfera Grujića u Keln. Napominjemo da je već ranije uplaćeno na ime DOO Dagor, od transfera Grujića i Crvenu Zvezdu, 135. 000 KM. Međutim, predsjednik Borca, Milorad Janjetović, ne pristaje ni na kakve ucjene te je zatražio od Tužilaštva Republike Srpske da sprovede istragu.


Sporno je sada što ta firma Dagor potražuje još 118.327.70 KM za Grujićev transfer iz Borca u Keln. Sad za ovakav potez nema nikakvih pravnih osnova i sve smo već predali u Tužilaštvo, pa neka oni nastave istragu o svemu onom što su nekadašnje uprave kluba radile. Za određene periode ne postoji ni finansijska dokumentacija. E, sad će lijepo Tužilaštvo RS i BiH sve to da ispita pa će odgovorni položiti račune. Kad se u Srbiji može uhapsiti Dragan Džajić, onda sigurno mogu i oni koji su radili ugovore na štetu Borca. Mi u sadašnjoj upravi nećemo pristati na bilo kakve ucjene.“, kategoričan je za Blic, predsjednik Borca, Milorad Janjetović.

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.