Who's Online

Guest Users: 3

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Friday, June 21 2024 @ 01:06 am UTC

KO©ARKA: Realnost - finale Kupa BiH

  • Contributed by:
  • Views:
    651
Košarkašice Mladog Krajišnika ove sezone po prvi put su nastupile u regionalnoj WABA ligi. Prema očekivanjima nisu zabilježeni sjajni rezultati, jer MK ima mlad tim koji stiče neophodno iskustvo u duelima sa kvalitetnijim sastavima.

Za razliku od WABA lige, Malene, u BH takmičenjima imaju najviše ambicije. Prvu priliku da dođu do trofeja Banjalučanke će imati, 7. i 8. marta, kada se u Banjaluci održava završni turnir Kupa BiH. ®elja Mladog Krajišnika je da se, barem obezbjedi finale. Kup može biti veoma nezgodno takmičenje, jer nema popravnog. Moramo se maksimalno skoncentrisati i prvo razmišljati o Jedinstvu, koje ima dobru ekipu popunjenu na svim pozicijama. Ipak, lično mislim da smo kvalitetniji, iza sebe imamo mnogo jaču ligu i utakmice. “, kaže za Fokus, najiskusnija igračica MK, Dragoslava ®akula.

Znam da svi očekuju da se u finalu sastanemo ®eljezničar i mi. ®eljo ima dobru ekipu, što pokazuju njihovi rezultati. Ali mislim da je ove sezone situacija obrnuta u odnosu na prošlu. Ono što su oni prošle godine igrali, sada igramo mi, imamo više jakih utakmica, što je prednost na fizičkom planu, a to je nama bio problem ranije. Sada smo napredovali i potajno se nadamo da bismo mogli osvojiti pehar. Ne volim da nešto obećavam, respektujemo ®eljezničar, koji ima dobre igračice, ali respekt je onaj sportski, što znači da nema straha, jer mislimo da možemo do trijumfa.“, dodaje za Fokus, Dragoslava ®akula.

Drago mi je što se igra u Banoj Luci, mada bez obzira na to ko je mogao biti domaćin, mi bismo igrale isto. Ovako, sigurno će dobro doći podrška publike.“, zaključila je za Fokus, Dragoslava ®akula.

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.