Who's Online

Guest Users: 11

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Friday, June 21 2024 @ 02:38 am UTC

FUDBAL: Bićemo šampioni RS

  • Contributed by:
  • Views:
    669
Fudbaleri banjalučkog Borca i dalje se nalaze na priprema u Crnoj Gori, odnosno, u Ulcinju. Banjalučani bruse formu kako bi što sprmenije dočekali start proljećnog dijela šampionata Republike Srpske u kojem žele da se okite šampionskom titulom.

Prvoligaš sa Gradskog stadiona odigrao je do sada pet kontrolnih utakmica. Zabilježio je jednu pobjedu, tri remija i jedan poraz. Jedini neuspjeh doživjen je protiv Sevojna 0-2.


Ako izuzmemo trnsku Slogu sve ostale ekipe bile su iz višeg ranga takmičenja od nas. I u tim duelima bili smo u najmanju ruku ravnopravni protivnici, a u nekim mečevima smo i dominirali, što mi daje za pravo da budem zadovoljan. Ako posmatram ekipu iz prvog dijela sezone, mislim da smo neuporedivo jači nego jesenas. Tu su Marko Tešić, Milutin Mučalović, đorđe Inđić, a moje mišljenje je da će Miroslav Rikanović biti otkrovljenje, jer se radi o napadaču visokog potencijala. “, istakao je za Fokus, vezni igrač Borca, Zoran Deket, i nastavio da govori o atmosferi u ekipi:

Dolaskom Milomira Odovića u timu je došao i toliko neophodan mir. Atmosfera među igračima je i više nego dobra, nema klanova i grupica i mislim da je to naš najveći kvlitet u nastavku sezone koji bi konačno trebao donijeti i malo više osmjeha na lica ljudi kojima je Borac u srcu. “, istakao je za Fokus, standardni prvotimac banjolučkog prvoligaša, Zoran Deket.Banjalučani sve rade kako bi pretekli Kozaru iz Gradiške na prvenstvenoj tabeli, a na kraju i izborili toliko željeni povratak u Premijer ligu BiH. Da li će u tome uspjeti saznaćemo veoma brzo, možda, već na početku proljećnog dijela šampionata Republike Srpske.

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.