Who's Online

Guest Users: 11

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Friday, June 21 2024 @ 02:38 am UTC

RUKOMET: Problemi remete planove

  • Contributed by:
  • Views:
    692
Rukometaši Borca vrijedno treniraju za nastavak sezone. Poslije drugog mjesta na međunarodnom turniru u Rumi stručni štab i rukovodstvo sijalo je od sreće. Međutim, situacija se promijenila posljednjih dana.

Razlog su problemi sa brojnim povredama. Bojan Unčanin nije uopšte prošao pripreme. Njegov brat, Dejan, ima napuknuće mišića i odsustvovaće dugo sa parketa. Goran Raca i dalje ide na terapije zbog povrede zarađene u Sloveniji. Bez obzira na navedene problem u banjalučkom klubu su optimisti pred nastavak sezone. Prvi ispit slijedi naredne sedmice kada se 20. i 23. februara Banjalučani sastaju u četvrtfinalu kupa sa visočkom Bosnom.

"Istina je da imamo dosta problema u igračkom kadru, ali bez obzira na to s kakvim ćemo sastatvom igrati protiv visočkog tima, očekujem da će se dobar rad tokom priprema isplatiti. Veoma je važno da u prvom duelu u Boriku odigramo najbolje što znamo, napravimo dovoljnu zalihu koja bi nam garantovala mirniji revanš i, naravno, prolaz dalje na putu ka odbrani titule.", izjavio je za Glas Srpske, trener RK Borac, Davorin Ljubišić.

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.