Who's Online

Guest Users: 8

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Friday, June 21 2024 @ 12:08 am UTC

RUKOMET: Atlagić optužuje rukovodstvo Borca

  • Contributed by:
  • Views:
    737
Rukometaši banjalučkog Borca privode kraju pripreme u nadi d aće i u ovoj sezoni osvojiti jedan trofej, možda i prvu šampionsku titulu u Bosni i Hercegovini.

I dok su igrači i stručni štab okrenuti kvalitetnom radu, nekadašnji trener Borca, Stojan Atlagić, optužio je aktuelnu Upravu kluba zbog neizmirenih dugovanja. Atlagić je odlučio da reaguje poslije tvrdnji rukovodstva Borca da su vratili između 60 i 70 odsto naslijeđenih dugovanja. Naime, prema tvrdnjama Stojana Atlagića, RK Borac, mu još uvijek duguje šest plata.

"Nikada nisam želio da remetim atmosferu u Borcu i pravim dodatne probleme. Upravo iz tog razloga nisam ni podnio tužbu zbog neizmirenih šest plata, a sada se pitam da li sam pogriješio. Jer, onima koji su podnijeli tužbe dugovanja su isplaćena, a paradoksalno je da su neki tada još igrali za klub. Sada iz uprave poručuju da su riješili više od pola duga, a ja se pitam kako to da nisam dobio nijednu platu, niti je iko ikada kontaktirao sa mnom. Ili, možda postoje podobni i nepodobni, a ja sam jedan od njih.", izjavio je za Glas Srpske, razočarani Stojan Atlagić, i dodao:

"Dug je uvijek loš drug, u mom slučaju on još uvijek postoji, a obećanja da će biti izmiren sve mi se više čine kao prodavanje magle. Uostalom, ljudi iz uprave su obećavali i da će Nebojša Golić ostati u timu, da će dovesti Igora Rađenovića, ali ništa od toga se nije desilo.", zaključio je za Glas Srpske, bivši trener Borca, Stojan Atlagić.

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.