Who's Online

Guest Users: 9

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Friday, June 21 2024 @ 12:18 am UTC

KARATE: Evropski šampionat u junu u Banjaluci

  • Contributed by:
  • Views:
    669
Povodom održavanja Evropskog prvenstva za seniore u karateu od 5. do 10. juna 2008. godine u Banjaluci, juče je u Administrativnonoj službi Grada održana konstitutivna sjednica, na kojoj je imenovan Organizacioni odbor Evropskog prvenstva u karateu na čelu sa gradonačelnikom Dragoljubom Davidovićem.

Odbor je imenovao i osam komisija koje će se baviti pojedinostima oko organizacije ove velike sportske manifestacije. To su: Komisija za finansije, Komisija za prijem, smještaj i ishranu učesnika EP, Komisija za odnose s javnošću i protokol, Komisija za transport, Komisija za bezbjednost, Komisija za marketing, Tehnička komisija i Komisija za medicinsko obezbjeđenje. Utvrđeni su okvirni planovi za rad Organizacionog odbora i razgovarano je o finansijskim, tehničkim i drugim pitanjima od važnosti za uspješnu organizaciju i održavanje Evropskog prvenstva.

Očekuje se da će učešće na ovom Evropskom prvenstvu uzeti preko 500 takmičara iz svih evropskih zemalja.

Karate savez Republike Srpske je u aprilu 2005. godine istakao svoju kandidaturu za tehničkog organizatora Evropskog prvenstva za seniore 2008. godine, što je zvanično prihvaćeno u oktobru 2006. godine, na Kongresu Svjetske karate konfederacije koji je održan u Hanoveru, u Njemačkoj.

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.