Who's Online

Guest Users: 2

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Friday, June 21 2024 @ 12:40 am UTC

KUGLANJE: Svjetsko prvenstvo u oktobru u Banjaluci

  • Contributed by:
  • Views:
    697
Banjaluka će od 19. do 25. oktobra ove godine biti domaćin pojedinačnog Prvenstva svijeta u kuglanju za seniore i seniorke.

Tim povodom, juče je u prostorijama Administrativne službe Grada Banja Luka, održana prva sjednica Organizacionog odbora, na kojoj je za predsjednika imenovan gradonačelnik Dragoljub Davidović. „Preuzimanje organizacije Svjetskog prvenstva jeste velika obaveza i ne smijemo napraviti nijednu grešku ukoliko želimo izvući sve pozitivne efekte, a kojih je mnogo. Sa naše strane, učinićemo sve kako bismo bili pravi domaćini i ubijeđen sam da će učesnici ove smotre sa dosta pozitivnih utisaka otići iz naše sredine“ rekao je gradonačelnik Banjaluke, Dragoljub Davidović.

Ilija Prijić, predsjednik Izvršnog odbora Kuglaškog saveza RS, napomenuo je da će se organizacija ove manifestacije iskoristiti kao dalja afirmacija kuglaškog sporta.

Organizacioni odbor za održavanje ove smotre planirano je da broji 30 članova. Osim toga, biće formirane i razne komisije, a mnogo tog biće precizirano do narednog sastanka, koji je predviđen za 3. mart ove godine.

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.