Who's Online

Guest Users: 8

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Friday, June 21 2024 @ 12:21 am UTC

FUDBAL: Loliću uručen otkaz

  • Contributed by:
  • Views:
    673
Vidosav Lolić dobio je otkaz na mjestu direktora Sportsko fudbalskog preduzeća Borac. Predsjednik Borca, Milorad Janjetović, odlučio se na ovakvu odluku zbog Lolićevog nerada.

Pokušao sam sporazumno da riješim ovu zavrzlamu, ali očigledno da tako neće ići. Ponudio sam Vidosavu Loliću da sam podnese ostavku na funkciji direktora preduzeća, što je on demonstrativno odbio i jedino moguće rješenje u ovoj situaciji bilo je uručenje otkaza. čak je opstruisao i isplaćivanje plate šefu Stručnog štaba, Milomiru Odoviću.“ kaže za Fokus, predsjednik Borca, Milorad Janjetović. Ovo je peti smijenjeni direktor otkad je Borac organizovan kao sportsko - fudbalsko preduzeće. Prije Lolića na ovoj funkciji radili su Dobrivoje Sabljić, đurđica Dakić, Dragan Bogojević i Branislav Bogičević.

Kada smo Lolića postavljali na direktorsku funkciju, on je rekao da ima stalni radni odnos na jednom fakultetu. Međutim, to nije tačno, jer radi na dva fakulteta i logično da nije mogao posvetiti dovoljno vremena preduzeću. Nažalost, od kada sam ja u klubu ovo je već četvrti direktor koji nije zadovoljio naše ukuse. Ovaj put nećemo žuriti sa izborom novog direktora. Nešto više tereta pašće na leđa sportskog direktora Vladu Jagodića, naravno, uz maksimalan angažman svih ostalih zaposlenih u klubu. Vjerujem da su trzavice na relaciji Jagodić - Odović stvar prošlosti i da su obojica svjesni da ispred svojih ličnih ciljeva stave interese Borca. Danas imamo puno prečih stvari od ličnih sukoba, a to je, prije svega, vratiti ekipu na pravi kolosjek, odnosno izboriti povratak u Premijer ligu BiH. To možemo ostvariti samo ako budemo jedinstveni, pa ove promjene treba gledati kao nešto pozitivno u klubu. zaključio je za Fokus, Milorad Janjetović.

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.