Who's Online

Guest Users: 8

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Friday, June 21 2024 @ 02:12 am UTC

RUKOMET: Borac uspješan na startu turnira u Rumi

  • Contributed by:
  • Views:
    679
Rukometaši banjalučkog Borca odlično su počeli međunarodni turnir u Rumi. Banjalučani u prve dvije utakmice nisu poraženi, ostvarivši jednu pobjedu i jedan remi.

U prvoj utakmici Borac se sastao sa prvoplasiranom ekipom u šampionatu Srbije, Crvenom Zvezdom. Borac je odlično počeo i dobio poluvrijeme 16-10. U nastavku su se probudili Beograđani, ali u neizvjesnom finišu bolji je bio Borac zabilježivši pobjedu 22-21. U drugoj utakmici ove grupe crveno - plavi su se sastali sa Tarketom iz Bačke Palanke, nekadašnjim Sintelonom, i remizirali 24-24. U ovoj utakmici drugačija situacija na parketu. Prvo poluvrijeme pripalo je Tarketu 16-13, a u nastavku uspjeli su Borčevci vratiti u meč i osvojiti bod u ovom susretu.

Borcu je u ovoj grupi preostao da odigra još utakmicu sa ekipom Lokomotiv iz Varne i u zavisnosti od tog rezultata biće poznato koju će poziciju zauzeti u grupi. Ukoliko ostvari uvjerljiv trijumf moguće je prvo mjesto i borba za šampionsku titulu na turniru.

Utakmice za plasman na programu su sutra. Borac je već dosadašnjim rezultatima pokazao da je forma u uzlaznoj putanji, a treba napomenuti da je ekipa ponovo oslabljena neigranjem Gorana Malića i Bojana Unčanina.

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.