Who's Online

Guest Users: 1

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Sunday, December 10 2023 @ 02:12 pm UTC

BOKS: Human gest BK Slavija

  • Contributed by:
  • Views:
    693
Bokserski klub Slavija još jednom je pokazao da ima i humanosti u sportu. Predsjednik BK Slavija, Blažo Buljić, i član Upravnog odbora kluba, Zoran Bugarski, podijelili su novčane poklone porodici Dragan Cigana iz čelinca, koji se ljetos utopio u Italiji spasavajući dvoje djece. Robno – novčane poklone primili su supruga Dijana Dijana, te kćerke Milica i Marijana.

Iako ne spadamo u bogatije sportske kolektive u Republici Srpskoj, odlučili smo se da pomognemo porodici Dragana Cigana zbog humanog djela koje je učinio, ne žaleći svoj život. Nažalost, iako je od toga prošlo veoma malo vremena njegov gest se vrlo malo cijeni. Nadam se da će naš potez uticati na privredne subjekte, ali i na druge, mnogo bogatije sportske kolektive da krenu našim stopama. Ovo društvo mora da stvori uslove da njegova porodica živi normalnim životom, da mu djeca odrastaju i školuju se kao i svi drugi mališani, jer je on otišao čak u Italiju, da im to omogući. „ kaže za Glas Srpske, predsjednik BK Slavija, Blažo Buljić. Iako ništa ne može da nadoknadi gubitak supruga i oca mojih kćerki, gest BK Slavija pokazuje da i u ova teška vremena ima još uvijek dobrih ljudi. ®elim Vam mnogo uspjeha u ličnom životu, uz nadu da će Slavija i dalje biti najbolji klub u BiH. “, kaže za Glas Srpske, Draganova supruga, Dijana Cigan.

Dragan Cigan je u akciji „Glasa Srpske“ proglašen za ličnost 2007. godine, a posthumno je dobio nagrad za podvig godine.

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.