Who's Online

Guest Users: 3

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Sunday, December 10 2023 @ 01:35 pm UTC

KO©ARKA: Mladi Krajišnik pobjednik kupa RS

  • Contributed by:
  • Views:
    681
Košarkašice Mladog Krajišnika opravdale su ulogu favorita u finalnom susretu Kupa Republike Srpske i osvojile ovaj trofej. Malene su savladale Neimarstvo Trebinje rezultatom 94-47.

Utakmicu u dvorani Obilićevo pratilo je nešto više od 200 gledalaca, a po četvrtinama je bilo 26-18, 27-9, 22-10 i 17-12. Da je Mladi Krajišnik iskusnija i kvalitetnija ekipa već je bilo vidljivo nakon pet minuta kada je domaćin vodio 20-3. Do kraja utakmice samo su Malene povisile ovu prednost za konačnih + 47.

"Objekvitno smo bili favoriti i to smo opravdali na terenu. Sve igračice su dobile šansu, a igrali smo koliko je bilo dovoljno za uvjerljiv trijumf. Idemo dalje. okrećemo se nastavku sezone. Klub je na dobrom putu da se i igrački i organizacioni ojača i ustabili.", izjavio je trener Mladog Krajišnika, Zoran Mikeš.

"Bila je ovo zaslužena pobjeda Mladog Krajišnika. Mi smo ostvarili najveći uspjeh u istoriji kluba, a što se tiče večerašnje utakmice samo mogu da čestitam domaćinima na zasluženoj pobjedi i osvojenom Kupu RS.", istakao je trener Neimarstva Trebinje Milorad Nadeždin.

Najefikasnija kod Mladog Krajišnika bila je Pilav sa 18 poena, a Deura i Gaković su postigle po 12. S druge strane najviše koševa ubacile su Popović i Kapor po 13.

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.