Who's Online

Guest Users: 3

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Sunday, December 10 2023 @ 01:43 pm UTC

KO©ARKA: MK apsolutni favoriti ua Kupu RS

  • Contributed by:
  • Views:
    633
Sutra će u Banjaluci biti odigrano finale Kupa Republike Srpske za košarkašice. Snage će odmjeriti Mladi Krajišnik i Neimarstvo Trebinje.

Mladi Krajišnik je apsolutni favorit u ovom meču. Malene igraju u regionalnoj WABA ligi i ovo bi trebalo da za njih bude samo jači trening, bez obzira što nekoliko prvotimski boluju od gripa. S druge strane, ekipa Neimartstvo Trebinje takmiči se u prvoj ligi Republike Srpske gdje se nalazi na sredini tabele. Trebinjkama je ovo dobra prilika da odmjere snage sa jednom od najboljih ekipa u Bosni i Hercegovini.

Sigurno je da smo favoriti i toga smo svjesni. Nećemo potcjeniti ni protivnika ni takmičenje i potrudićemo se da odigramo maksimalno i osvojimo prvi trofej u sezoni. Imamo problema sa nekoliko igračica koje imaju gripu, ali siguran sam da će trofej ostati u Banjaluci. „ izjavio je trener Mladog Krajišnika, Zoran Mikeš.

Ulaskom u finale Kupa RS ostvarili smo najveći uspjeh u istoriji kluba. ®elimo da se pred pravom košarkaškom publikom u Banjaluci prikažemo u pravom svjetlu i da dokažemo da nismo zalutali u finale ovog takmičenaja. „ izjavio je trener Neimarstvo Trebinja, Milorad Nadeždin.

Utakmica Mladi Krajišnik – Neimarstvo Trebinje počinje u 20 časova u sportskoj dvorani Obilićevo u Banjaluci.

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.