Who's Online

Guest Users: 4

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Sunday, December 10 2023 @ 02:04 pm UTC

MALI FUDAL: Poznati finalisti grupa

  • Contributed by:
  • Views:
    669
Turnir u malom fudbalu "Borik 2008" ušao je u samu završnicu. Večeras smo dobili učesnike polufinala, odnosno, finala grupa 32. banjalučkog turnira.

U finalu grupe A igraće Batar Komerc i Monting Teslić, a u finalu grupe B turnira sastaće se Grafist Koper i Argo Sladoled. Oni koji su bili u dvorani Borik reći će da je ovo zaslužen epilog polufinalnih utakmica po grupama Prošlogodišnji pobjednik, Monting Teslić, plasirao se zasluženo u finale grupe A pošto je savladao ekipu đermanović konstrukcije čelinac rezultatom 5-3. Ekipa Montinga je i najveći kandidat da odbrani titulu šampiona na turniru.

Kao što smo rekli Monting Teslić će se u finalu grupe A sastati sa Batar Komercom koji je do ovog plasmana stigao poslije uzbudljivog meča i pobjede nad mostarskim timom Planinski biser Rakitno. Batar Komerc je do pobjede od 3-2 stigao minutu prije kraja kada je odlucujuci gol postigao Nemanja Jovičić.

Slovenačka ekipa Grafist Koper imala je lak zadatak u polufinalu grupe B jer je njihov protivnik Markomatik Rijeka nastupio znatno oslabljen, bez Mile Simeunovića. Slovenci su, naravno, iskoristili i na kraju trijumfovali sa uvjerljivih 6-1.

U posljednjoj utakmici u seniorskoj konkurenciji Argo sladoled je opravdao ulogu favorita u meču sa Novom bankom i slavio pobjedu od 8-3. Tako je ekipa Argo sladoleda nastavila višegodišnju tradiciju da na banjalučkom turniru igra u samoj završnici.

Finalni mečevi grupa na programu su sutra od 17 časova i 30 minuta, a kompletan program počinje u 14 časova i 30 minuta finalnom utakmicom u konkurenciji osnovnih škola. Superfinale turnira " Borik 2008" biće odigrano 10. januara od 20 časova i 45 minuta.

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.