Who's Online

Guest Users: 3

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Tuesday, January 31 2023 @ 02:16 pm UTC

FUDBAL: ćubić kandidat za predsjednika

  • Contributed by:
  • Views:
    556
Ljubo ćubić predložen je za novog predsjednika Upravnog odbora Fudbalskog kluba Borac, zaključeno je na sjednici UO. Osim njega novi članovi UO trebalo bi da budu i Radovan Bajić, Muhamed Ibrahimbegović koji bi obavljali funkcije potpredsjednika, dok su za ostale članove predloženi Darko ćulum, čedo Savić i predstavnik navijača Boško Verčević i predstavnik "Nestro grupe". Novi Upravni odbor trebalo bi da počne sa radom ukoliko njegov sastav prihvati Skupština kluba koja je zakazana za petak. Takođe je potvrđeno osnivanje Komisije za saradnju FK Borac sa drugim klubovima čiji bi predsjednik trebalo da bude Stanoje ©trbac, a osim njega tu bi se još nalazili Mirko Stanetić i Mićo Milovanović.

- Glavni zadatak komisije biće pregovori sa ostalim klubovima u zemlji oko zajedničke saradnje kao i razmjene igrača u oba smjera - izjavio je dosadašnji potpredsjednik Borca ®eljko Kopanja.

Najbolji strijelac Banjalučana prošle sezone Stevo Nikolić iskoristio je klauzulu u ugovoru i napustio je klub prošle sedmice dok je UO potvrdio da on definitivno neće igrati za Borac sljedeće sezone. Kada je u pitanju Dražen Međedović na kojeg trener Zvezdan Cvetković ne računa uprava će pokušati da dogovori sporazumni raskid ugovora sa njim, dok je zvanično potvrđen dolazak Saše Kovačevića i đorđa Savića u redove aktuelnog šampiona BiH. Takođe izvršena je smjena na čelu omladinske škole te će umjesto dosadašnjeg šefa Velimira Stojnića biti imenovan Slobodan Starčević koji je pomoćni trener prvog tima.

GLAS SRPSKE

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.