Who's Online

Guest Users: 11

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Sunday, December 10 2023 @ 02:26 pm UTC

KIK BOKS/BOKS: Ninić dobio drugog rivala

  • Contributed by:
  • Views:
    625
Vremenske neprilike onemogućile su Draženko Ninića, Goran Delića i Denisa Marjanovića da se u nedjelju domognu titula prvaka Svijeta odnosno prvaka Evrope. Međutim, prilika će im se ponovo ukazati već za nekoliko dana, tačnije u srijedu 8 jula na Gradskom stadionu u Banjaluci. "Najveća promjena programa Noći ©ampiona jeste ta što Ninićev protivnik neće biti Marokanac Jasin Boudrouz. Naime on zbog privatnih problema neće izaći na megdan našem proslavljenom kik bokseru. Umjesto njega WKA federacija nam je ponudila Francuza alžirskog porijekla Hihema Medoukalija koji će odmjeriti snage sa Ninićem u kategoriji do 86 kg." ističe generalni menadžer manifestacije Miloš Ninković.

Medoukali je rođen 24. septembra 1981 godine. Visok je 183 cm, a težak 81 kg. U svojoj karijeri ima 29 profesionalnih mečeva. Iz 24 meča je izašao kao pobjednik dok je 5 puta poražen. Bio je dvostruki svjetski prvak u kategoriji do 81 kg i to 2006. ( Bennidorm ©panija ) i 2007. ( Karlsruhe Njemačka ).

Denis Marjanović će iste večeri pokušati da se domogne titule prvaka Evrope u kategoriji do 90 kg u okviru WKA federacije dok će bokser Goran Delić pokušati odbraniti titulu prvaka svijeta u UBO i domoći se titule svjetskog šampiona u okviru jedne od najprestižnijih bokserskih asocijacija WBF, u kruzer kategoriji.

Ninković je dodao da je i uvodni dio programa pretrpio manje promjene tako što neće biti boks mečeva koje je kiša u nedjelju prekinula. Jedina borba u predprogramu, koju će svi posjetioci Gradskog stadiona moći vidjeti u srijedu, jeste kik-boks meč između Srđana Brezara i crnogorca Janka Kuzmana.

"Sve ostalo je nepromijenjeno. Noć ©ampiona će oko 20 časova i 15 minuta spektakularno otvoriti padobranci PK Banjaluka. Svi posjetioci će imati priliku vidjeti i reviju koju priprema agencija Energy models, a kao tačka na i, na Gradskom stadionu, oko 22.30, zapjevaće najveća estradna zvijezda na ovim prostorima Lepa Brena." dodaje Ninković.

Ulaznice za Noć šampiona još se mogu nabaviti na tri prodajna mjesta u gradu; Trg Krajine, Gospodska ulica i blagajna Gradskog stadiona dok su ulaznice koje su kupljene za Vidovdanski spektakl - važeće.

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.