Who's Online

Guest Users: 6

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Monday, August 08 2022 @ 10:46 pm UTC

MALE OLIMPIJSKE IGRE: Održana finala u košarci

  • Contributed by:
  • Views:
    700
Titule pobjednika Malih olimpijskih igara Republike Srpske u košarci za žene i muškarce srednjih školi pripale su ekipama iz Trebinja. U konkurenciji Osnovnih škola trijumfovali su mladi Banjalučani iz škole Branko Radičević i Trebinjke iz škole Sveti Vasilije Ostroški.

SREDNJE ©KOLE - TREBINJE:

(ž)

U ženskoj konkurenciji kod srednjoškolaca trijumfovala je ekipa Centra srednjih škola iz Trebinja koja je u finalu pobijedila ekipu Gimnazije Petar Kočić iz Novog Grada. Trebinjke su slavile 67-48.

Duel za treće mjesto između Medicinske škole iz Banjaluke i Gimnazije Filip Višnjić iz Bijeljine pripao je Bijeljinkama 49-43. Još su učestvovale ekipe Ekonomske i trgovačke škole iz Doboja i Srednjoškolskog centra sa Pala.

Najbolja igračica je Trebinjka Tamara Kapor.

(m)

U muškoj konkurenciji sastav trebinjske Tehničke škole u borbi za prvo mjesto savladao je ekipu Ekonomske škole iz Banjaluke 58-48.

Treće mjesto pripalo je Gimnaziji Petar Kočić iz Zvornika, nakon pobjede nad vršnjacima Gimnazije Sveti Sava iz Prijedora. Na završnom turniru učestvovale su i ekipe S©C Petar Petrović Njegoš iz čajniča i Gimnazije Jovan Dučić iz Doboja.

Najbolji igrač je Srđan Kovačević iz trebinjske Tehničke škole.

OSNOVNE ©KOLE - BILEćA:

(ž)

Za prvo mjesto sastav Osnovne škole Sveti Vasilije Ostroški iz Trebinja savladao je ekipu Osnovne škole Sveti Sava iz Novog Grada.

U borbi za treću poziciju ekipa škole Aleksa ©antić iz Ugljevika bila je bolja od vršnjakinja sa Pala. Na završnom turniru učestvovale su i ekipe škola Radoje Domanović iz Osječana i Sveti Sava iz Banjaluke.

Najbolja igračica je Miljana Džombeta iz Trebinja.

(m)

Do prvog mjesta u muškoj konkurenciji stigla je ekipa Osnovne škole Branko Radičević iz Banjaluke poslije pobjede nad ekipom škole Vuk Karadžić iz Trebinja.

Treće mjesto zauzeli su osnovci škole Knez Ivo od Semberije iz Bijeljine nakon pobjede nad školom Dositej Obradović iz Prijedora. Peto i šesto mjesto pripalo je sastavima škola Petar Petrović Njegoš iz Teslića i Sveti Sava iz Istočnog Sarajeva.

Najbolji pojedinac bio je đorđe đukić iz banjalučke Osnovne škole Branko Radičević.

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.