Who's Online

Guest Users: 7

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Wednesday, November 25 2020 @ 10:22 PM EST

Search Results

Searched for the phrase ''. Showing 1 - 4 of 4 results (0.0036 seconds). Refine search

1.Sportske organizacije i klubovi u Banjaluci
Banjaluka je, sirom Svijeta, poznata po sportu i sportskim organizacijama. Ovdje mozete pogledati kompletan spisak banjaluckih klubova i sportskih organizacija. Spisak je obradjen po sportovima.
2.Banjalucki sport danas
Nakon posljednjeg rata, od 1995, godine, banjalučki sportisti ponovo počinju da se pojavljuju na međunarodnoj sceni, a pojedinci postižu i zapažene rezultate. Draženko Ninić postao je amaterskim i profesionalnim šampionom Evrope i Svijeta u kik boksu. Ninić je veoma često punio dvoranu Borik a sa međunarodnih takmičenja donosio je medalje.
3.Banjaluka grad sporta
Banjaluka je grad sporta, a da je zaista tako potvrđuje upravo bogata sportska istorija koja ''grad na Vrbasu'' svrstava u vrh sportskih centara Evrope. Grad sa više zlatnih olimpijskih medalja nego jedan Pariz je jedan od najtrofejnih, po sportskim uspjesima, na području bivše Jugoslavije.
4.Mural posvećen rukometašima Borca
Prije 41 godinu, dvorana Borik je centar evropskog rukometa, a Borac kao domaćin se potrudio i osvojio Kup evropskih šampiona. Utakmicu koja se igrala 11.04.1976 je pratilo 5000 navijača, a u timu Borca tada su igrali Arslanagić, Popoviću, Karalić, Unčanin,...  Nadam se da će Banja Luka i Borac opet biti dio ...