Who's Online

Guest Users: 6

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Wednesday, September 23 2020 @ 03:41 AM EDT

Search Results

Searched for the phrase ''. Showing 1 - 30 of 32 results (0.0059 seconds). Refine search

1.MOI: Finale u sportskoj gimnastici 2011
Republičko takmičenje u sportskoj gimnastici održano je proteklog vikenda u Banjaluci u sportskoj dvorani Obilićevo gdje je učestvovalo 126 takmičara (45 dječaka i 81 djevojčica). Takmičilo se u dvije discipline (parter i preskok) i dvije kategorije (od 1-5 razreda i od 6-9 razreda).
2.MOI: Finale u odbojci za osnove škole 2011
Republičko finale u odbojci za učenike i učenice osnovnih škola u okviru Malih olimpijskih igara Republike Srpske održano je 07. i 08. maja 2011 godine u Trebinju, a domaćin je bila Osnovna škU organizaciji takmičenja veliki doprinos dala je i Osnovna škola "Sveti Vasilije Ostroški" Udruženje pedagoga fizičke kulture Trebinje, ...
3.MALE OLIMPIJSKE IGRE: Održano finale u atletici
U Banjaluci je danas održano finalno takmičenje u atletici u okviru Malih olimpijskih igara Republike Srpske. Na Gradskom stadionu okupilo se 196 takmičara iz cijele Republike Srpske.
4.ODBOJKA: Opštinsko takmičenje MOI RS
U Sportskoj dvorani Obilićevo u Banjaluci ovog vikenda održana je završnica Liga takmičenja u odbojci grada Banjaluka za učenike i učenice osnovnih i srednjih škola u okviru Malih olimpijskih igara RS.
5.MDI: Finale u odbojci za Srednje škole 2011
Republičko finale u odbojci za učenike i učenice srednjih škola u okviru Malih olimpijskih igara Republike Srpske održano je 14. i 15. maja 2011 godine u Trebinju, a domaćin je i ovaj put bila Osnovna škola Vuk Karadžić.
6.MOI: Košarka srednje i osnovne škole 2010
Dana 29. i 30.05.2010. godine održano je Republičko takmičenje u košarci za dječake i djevojčice. Domaćin takmičarima je bila O© ''Vuk Karadžić'' Bijeljina.
7.KO©ARKA: Završeno opštinsko takmičenje u košarci
Ovog vikenda u Banjaluci je održana završnica opštinskog Liga takmičenja u košarci u okviru Malih olimpijskih igara RS čiju su realizaciju i ove godine omogućili Ministarstvo porodice, omladine i sporta RS I Grad Banjaluka.
8.MOI: Finale u košarci za osnovne škole 2011
Takmičenje učenika osnovnih škola u košarci održano je 7.i 8. maja 2011. godine. U nastavku možete pročitati rezultate sa ovog takmičenja.
9.MOI: Odbojka srednje škole 2010
Republičko takmičenje u odbojci u okviru M.O.I. koje je održano u Prijedoru 15. i 16. 05. 2010. godine,okupilo je dvanaest ekipa,šest u muškoj i šest u ženskoj konkurenciji. Na takmičenju su uzeli učešće predstavnici svih regija iz Republike Srpske i to:
10.MOI: Mali fudbal osnovne i srednje škole 2010
Proteklog vikenda održano je Republicko finale MOI RS u malom fudbalu za ucenike osnovnih i srednjih skola.Takmicenje je bilo odlicno organizovano. Ucestvovali su predstavnici svih regija, a Ekonomska i Trgovinska skola se pokazala kao opravi domacin.
11.MALE OLIMPIJSKE IGRE: Održano finale u rukometu
Proteklog vikenda nastavljene su Male olimpijske igre Republike Srpske čiji je organizator Ministarstvo porodice, omladine i sporta RS. U Prijedoru i Kozarskoj Dubici održano je finalno takmičenje u rukomet. Prikazan je kvalitetan rukomet, bilo je dosta zanimljivih utakmica, a kompletan poredak pogledajte u nastavku teksta.
12.MALE OLIMPIJSKE IGRE: Rezultati odbojkaškog takmičenja za osnovce
Detaljno smo Vam opisali rezultate finalnih košarkaških turnira na Malim olimpijskim igrama. Sada Vam donosimo rezultate sa finala odbojkaškog takmičenja za osnovce. Domaćin takmičenja u odbojci bila je Osnovna škola Vuk Karadžić iz Bijeljine.
13.MOI: Rukomet osnovne škole 2010
Završeno je i republičko takmičenje u rukometu za osnovne škole u okviru Malih olimpijskih igara RS. Bilo je izuzetno zanimljivo. Osnovci su pokazali zavidan kvalitet i da se na njih u budućnosti ozbiljno može računati. Njihova požrtvovanost i borbenost je za svaku pohvalu. Viđeno je dosta kvalitetnih mečeva a u ...
14.MOI: Sportska gimnastika 2010
Republičko takmičenje u sportskoj gimnastici održano je proteklog vikenda u Banjaluci u sportskoj dvorani Obilićevo gdje je učestvovalo 103 učesnika (37 dječaka i 66 djevojčica). Takmičilo se u dvije discipline (parter i preskok) i dvije kategorije (od 1-5 razreda i od 6-9 razreda). Ovo je već druga godina zaredom da ...
15.MOI: Rukomet srednje škole 2010
Završeno je i Republičko takmičenje Malih olimpijskih igara Republike Srpske u rukometu za srednje škole. Na takmičenju u Istočnom Sarajevu učestvovalo je 12 ekipa. Titule su otišle u Kotor Varoš i Kozarsku Dubicu.
16.MOI: Finale u malom fudbalu 2011
Ovog vikenda održano je finalno takmičenje Malih olimpijskih igara RS u malom fudbalu. Pobjednici su ekipe Osnovne škole "Sveti Sava" iz Broda i ekipa Srednjoškolskog centra "Vuk Karadžić" iz Lopara.
17.MALE OLIMPIJSKE IGRE: Finala u malom fudbalu
U okviru Malih olimpijskih igara Republike Srpske održano je i finale u malom fudbalu za učenike osnovnih i srednjih škola. Takmičenje je održano na Palama u organizaciji OS "Pale" Pale i SSC "Pale" Pale.
18.MALE OLIMPIJSKE IGRE: Afirmisani brojni sportski talenti
Završene su i šeste „Kruna Voda Male olimpijske igre Republike Srpske„ u organizaciji Ministarstva porodice, omladine i sprota. U šest različitih sportova, ovo takmičenje, okupilo je više od 1300 takmičara školskog uzrasta iz cijele RS. Održana su takmičenja u gimnastici, košarci, odbojci, atletici, rukometu i malom fudbalu.
19.MALE OLIMPIJSKE IGRE: Održano takmičenje u gimnastici
U sportskoj dvorani Obilićevo danas je održano republičko finale u sportskoj gimnastici za učenike osnovnih škola. Ovo je bilo prvo finalno takmičenje u okviru ovogodišnjih Malih olimpijskih igara RS čiji je organizator Ministarstvo porodice, omladine i sporta.
20.MALE OLIMPIJSKE IGRE: Mladi gimnastičari presrećni zbog takmičenja
Proteklog vikenda mladi gimnastičari otvorili su završna takmičenja na ovogodišnjim Malim olimpijskim igrama Republike Srpske. 37 dječaka i 13 djevojčica iz Banjaluke, Novog Grada, Prijedora, Gradiške, Bijeljine, Laktaša, Prnjavora, Doboja i Modriče takmičili su se u parteru i preskoku.
21.MALE OLIMPIJSKE IGRE: Nove fotografije
U jeku su finalna takmičenja u raznim sportovima u ovogodišnjim Malim olimpijskim igrama Republike Srpske čiji je organizator Ministarstvo porodice, omladine i sporta RS. Kao i prethodnih sedmica, i ovaj put, Vam donosimo nove fotografije sa takmičenja.
22.MOI: Održano finalno takmičenje u atletici
Na Gradskom stadionu u Banjaluci u okviru Malih olimpijskih igara RS održano je republičko takmičenje u atletici za osnovce i srednjoškolce.
23.MALE OLIMPIJSKE IGRE: Zadovoljstvo dosadašnjim takmičenjima
U jeku su Male olimpijske igre Republike Srpske za 2009. godinu. Takmičenja se održavaju svakog vikenda, a mladi osnovci i srednjoškolci pokazuju zavidan talenat. U Ministarstvu porodice, omladine i sporta u Vladi RS, koje i organizuje ovo takmičenje, prezadovoljni su dosadašnjim tokom završnih takkmičenja.
24.MALE OLIMPIJSKE IGRE: Uvrštavanje gimnastike pun pogodak
Uvrštavanje gimnastike u takmičenja u okviru Malih olimpijskih igara Republike Srpske pun je pogodak i trebalo bi da da bude početak popularizacije gimnastike i stvaranja klubova sportske gimnastike širom Republike Srpske, opšti je utisak svih učesnika završnice u Banjaluci.
25.MALE OLIMPIJSKE IGRE: Završene ovogodišnje takmičenje
I ove godine u sjajnoj organizaciji protekla je završnica Malih olimpijskih igara Republike Srpske. Posljednje tkamičenje bilo je u malom fudbalu, na Palama.
26.MALE OLIMPIJSKE IGRE: Zvorničani i Gačanke najbolji u ...
Završena su takmičenja u odbojci u okviru Malih olimpijskih igara Republike Srpske. U Zvorniku su se takmičili srednjoškolci i srednjoškolke.
27.MALE OLIMPIJSKE IGRE: Počinju atletska takmičenja
Finalna takmičenja na republičkom nivou Malih olimpijskih igara Republike Srpske održana su u košarci, gimnastici i odbojci za osnovne škole. Predstoje finala u ostalim sportovima. Donosimo Vam najavu za vikend koji nam dolazi.
28.MOI: Održano takmičenje u sportskoj gimnastici
Republičko takmičenje u sportskoj gimnastici održano je proteklog vikenda u Banjaluci u sportskoj dvorani Obilićevo gdje je učestvovalo 103 učesnika (37 dječaka i 66 djevojčica). Takmičilo se u dvije discipline (parter i preskok) i dvije kategorije (od 1-5 razreda i od 6-9 razreda).
29.MALE OLIMPIJSKE IGRE: Održana finala u košarci
Titule pobjednika Malih olimpijskih igara Republike Srpske u košarci za žene i muškarce srednjih školi pripale su ekipama iz Trebinja. U konkurenciji Osnovnih škola trijumfovali su mladi Banjalučani iz škole Branko Radičević i Trebinjke iz škole Sveti Vasilije Ostroški.
30.MALE OLIMPIJSKE IGRE: Fotografije sa takmičenja u gimnastici
Mogli ste da pročitate rezultate sa prvog finalnog takmičenja na ovogodišnjim Malim olimpijskim igrama Republike Srpske. Riječ je o nastupu osnovaca u gimnastici. Donosimo Vam i nekoliko fotografija sa ovog takmičenja.
First | Previous | 1 2| Next | Last