KO©ARKA: Trikić napustio Borac Nektar

Dosadašnji košarkaš banjalučkog Borac Nektara Miloš Trikić novi je član Mladosti iz Mrkonjić Grada. On je u petak sa rukovodstvom mrkonjićkog tima potpisao ugovor o jednogodišnjoj saradnji. Trikić koji igra na poziciji krila istakao je da je zadovoljan što će u budućem šampionatu igrati za ekipu koju sa klupe predvodi Goran Sladojević.

- Po preporuci trenera Duška Vujoševića odlučio sam da još jednu sezonu igram u Ligi BiH tako da sam se odlučio za Mladost koja je prošle sezone bila hit u bh. košarci. Vjerujem da ću u toj ekipi imati dovoljno prostora za napredovanje. Očekujem da moj novi klub i sljedeće sezone igra značajnu ulogu u šampionatu i da ponovi uspjeh iz prošle sezone - rekao je Trikić.

Trener Mrkonjićana Goran Sladojević zadovoljan je što je klub angažovao Trikića jer se radi o izuzetno perspektivnom košarkašu koji je prošao košarkašku školu beogradskog Partizana.

- U koncepciji ekipe koju formiramo za sljedeći šampionat Miloš Trikić ima značajno mjesto. Naime, on će nam biti ključni igrač na poziciji tri, ali i četiri, gdje planiramo da igraju mladi, odnosno košarkaši starosne dobi do 21 godine. Na toj poziciji osim njega računamo i na našeg juniora Miloša Vidovića i Maksima Radanovića, koji se poslije pola godine ponovo vraća u naš klub - rekao je Sladojević.

GLAS SRPSKE

Comment (0)


Banjalukasport.com
http://banjalukasport.com/public_html/article.php/20110820182537207