Who's Online

Guest Users: 1

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Saturday, October 16 2021 @ 04:41 AM EDT

FUDBAL: Očekujem pobjedu i protiv Sarajeva

  • Contributed by:
  • Views:
    315
Nakon gostujuće pobjede nad Olimpikom, koja je ostavila Borac u igri za titulom jesenejg šampiona BiH, zadovoljan je bio i trener Velimir Stojnić koji je najavio pobjedu i protiv Sarajeva. O POBJEDI PROTIV OLIMPIKA

"Znao sam da nas čeka teška utakmica i na kraju se ispostavilo da sam bio u pravu. Dogovorili smo se prije početka susreta da Olimpiku prepustimu inicijaticu u prvom poluvremenu i da pokušamo ugroziti njegov gol iz kontri i polukontri"

"Stvari na terenu su tako i izgledale u prvih 45 minute. Olimpik je bio dominantan, a mi smo više bili orijentisani na čuvanje svog gola. U poluvremenu smo odlučili da krenemo sa malo otvorenijom igrom, ali brz pogodak Olimpika malo nam je poremetio planove. Međutim, nismo gubili glavu i uz malo sreće došli smo do poravnanja, a onda smo uspostavili našu igru i znao sam da će doći i drugi pogodak. Na kraju kada se sve sabere, mislim da smo zasluženo slavili protiv vrlo dobre ekipe Olimpika."

O MEčU PROTIV SARAJEVA

"Sarajevo iz utakmice u utakmicu igra sve bolje i mislim da će ovaj naš susret biti prava poslastica za sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu u našoj zemlji. Očekujem doista neizvjesnu utakmicu, ali i našu pobjedu za koju će nam sasvim sigurno trebati velika podrška sa tribina".

Napomena: Izjave preuzete sa portala SportSport.ba

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.