Who's Online

Guest Users: 2

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Saturday, October 16 2021 @ 04:47 AM EDT

KO©ARKA: Banjalučki basketaši u Hong Kongu

  • Contributed by:
  • Views:
    383
Tokom posljednjih deset godina banjalučki turnir u uličnoj košarci, koji jse svaki put održavao na platou ispred Narodnog pozorišta RS, dobio je veliko priznanje. Pobjednici zadnjeg turnira, trojica Banjalučana svoj grad i Republiku Srpsku predstavljaće na nezvaničnom prvenstvu svijeta u Hong Kongu.
Na ovom takmičenju u dalekom Hong Kongu, Banjaluku će predstavljati ®arko Milaković, Miloš Galić i Davor Vučković, momci koji su prošli sve selekcije Borac Nektara, a prošlog ljeta pobijedili na Stritbolu nastupajući za kafe bar Fokus. Ova prilično skromna trojka na daleki put kreće srećna i bez ikakvih opterećenja.

Na takmičenju u Hong Kongu nastupiće još sedam timova sa svih kontinenata. Prilika Banjalučanima se ukazala nakon odustajanja jedne ekipe i angažovanja naše proslavljene košarkašice Slađane Golić.

Organizatori stritbola u Banjaluci u cijelom događaju vide nagradu za dosadašnji rad, ali vide i pokoji mudar savjet za budućnost. Nadamo se da ćemo u srcu Banjaluke uskoro gledati i basketaše iz inostranstva, a ®arku, Milošu i Davoru poželimo mnoge sreće i lijep provod u Hong Kongu.

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.