Who's Online

Guest Users: 2

Events

There are no upcoming events

Topics

User Functions


Welcome to Banjalukasport.com Saturday, October 16 2021 @ 04:26 AM EDT

BLSP: OK Borac pred gašenjem, ®RK Vrbas pred isključenjem iz lige

  • Contributed by:
  • Views:
    853
Odbojkaški klub Borac na pragu je gašenja i istupanja iz Prve lige Republike Srpske. S druge strane, ®enskom rukometnom klubu Vrbas priejti isključenje iz Prve lige RS. Banjalučani prošlog vikenda nisu odigrali utakmicu u Ražljevu protiv Mladosti zbog nedostatka finansijskih sredstava. Predsjednik Borca, Radenko Popović, za Blic kaže da je klub u bezizlaznoj situaciji.

Popović ističe da OK Borac nije izmirio obaveze prema Odbojkaškom savezu i dvoranama u kojima su odbojkaši trenirali.

-Mi smo u prošloj godini igrali doigravanje za plasman u Premijer ligu BiH i tada smo od grada dobili 4000 KM. Međutim, taj novac nam je izuuzet iz ovogodišnjeg budžeta tako da jednostavno nismo u mogućnosti da zatvorimo finansijsku konstrukciju.- kaže za Blicu, predsjednik Borca Radenko Popović.

On je zaključio da se klub bezuspješno obraćao gradskim vlastima i da OK Borac za sada opstaje zahvaljujući entuzijazmu igrača i minimalnoj pomoći sponzora.

Gašenjem OK Borac sa radom bi prestala i škola odbojke.

®enski rukometni klub Vrbas kažnjen je sa 1000 KM zbog neodlaska na gostovanje kod ekipe Doboja. S obzirom da se ®RK Vrbas nije pojavio na dva uzastopna gostovanja prijeti mu isključenje iz Prve lige RS. To će se desiti ako rukometašice Vrbasa preskoče još jedan duel u gositma.
  • BLSP: OK Borac pred gašenjem, ®RK Vrbas pred isključenjem iz lige
  • 0 comments
  • Create New Account

The following comments are owned by whomever posted them. This site is not responsible for what they say.