UTISAK NEDJELJE: Atletičari i atletičarke Borca seniorski šampioni BiH

Protekli vikend bio je crn za košarkaše Borac Nektara, ali o tome smo već dosta pisali. Fudbaleri Borca su bili uobičajeno dobri, pa je pobijeđen Famos. Košarkašice Mladog Krajišnika deklasirale su čelik i sada iščekuju meč sa ®eljom. Rukometašice Borca su veoma blizu odbrane titule.

U sjeni ovih događaja protekao je značajan rezultat atletičara i atletičarki Borca koji su postali seniorski ekipni šampioni BiH. To je za nas UTISAK NEDJELJE. Atletski klub Borac posljednjih godina bilježi sjajne rezultate. Kruna i vrhunac tog rada je plasman Lusije Kimani na Olimpijske igre u Pekingu.

Međutim, osim naturalizovane Kenijke ima u Borcu još dobrih i kvalitetnih atletičara i atletičarki. To je potvrđeno i proteklog vikenda kada je AK Borac postao ekipni seniorski šampion BiH u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Atletičari Borca su bili prvoplasirani, odmah ispred Sarajeva i Zenice, dok su atletičarke Borca iza sebe ostavile Glasinac i Slobodu.

Tako je Zenica još jednom ostala u lijepom sjećanju Banjalučanima. AK Borac je ovim titulama obezbjedio nastup u Kupu evropskih šampiona.

Nadamo se da će ovi rezultate i uspjehe biti prepoznati od onih koji novčano mogu da pomognu AK Borac da opstane i da u budućnosti naprave još kvalitetnije rezultate. U svakom slučaju oni to zaslužuju.

Comment (0)


Banjalukasport.com
http://banjalukasport.com/public_html/article.php/20080505202131683