Dobrodošli na RK BUK Sunday, March 26 2023 @ 12:42 pm UTC

Novosti

NOVOGODISNJI RAFTING

  • Autor:
  • Ukupno pregleda: 867
Novosti

RK BUK je organizovao u nedjelju, 30.12.2007. godine, tradicionalni novogodisnji rafting. Svi oni koji su zeljeli da se spuste Vrbasom po hladnom vremenu su se okupili u prostorijama kluba. Bilo je oko 30 ucesnika, a svi zajedno su krenuli do Garave stijene, mjesta odakle je poceo rafting. Nakon tri sata veslanja, zabave i druzenja, camci sa rafterima su dosli do Kastela. To nije bio kraj zabave, vec je klub organizovao kotlic i svecani rucak u prostorijama kluba.

VRAĆEN NOVČANIK ŠPANSKOJ DRŽAVLJANKI

  • Autor:
  • Ukupno pregleda: 983
Novosti


U srijedu, 05.12.2007.godine, u posjeti našem klubu je došla delegacija španske ambasade iz Sarajeva, a na Čijem Čelu je bio šef administracije g.Pedro Crespo Martinez. Razlog njihovog dolaska je nesvakidašnji. Naime, tog dana je obavljena sveČana predaja pronaðenog novČanika sa novcem i dokumentima koji pripadaju španskoj državljanki. Predaja je organizovana u prostorijama Gradske uprave, a predstavnike španske ambasade i RK BUK-a je primio g.Željko Katić, naČelnik civilne zaštite grada Banja Luka.

POSJETA CIVILNE ZASTITE

  • Autor:
  • Ukupno pregleda: 1,190
Novosti


Dana 15.11.2007. godine, u Banjoj Luci je odrzan sastanak rukovodilaca civilne zastite sa banjalucke regije. Domacin i organizator ovog sastanka je bio regionalni centar civilne zastite grada Banja Luka. Na sastanku je bio prisutan i direktor republicke uprave civilne zastite g.Dragan Tupajić. Nakon sastanka su dosli u obilazak prostorija Ronilackog kluba BUK, a ciji clanovi cine specijalizovanu jedinicu za rad i spasavanje na vodi i pod vodom.