Dobrodošli na RK BUK Saturday, September 21 2019 @ 04:15 PM EDT

Spasilačka Služba

OBUKA ZA SPASIOCE U NEUMU

 • Autor:
 • Ukupno pregleda: 370
Spasilačka Služba
Spasilacka sluzba RK Buk je uspjesno organizovala kurs za spasioce na otvorenim vodama koji je odrzan u Neumu od 29.marta do 2.aprila ove godine. Ovo je bio prvi kurs za spasioce koji je odrzan u Neumu, a na obuci je bilo 6 kandidata koji su uspjesno zavrsili obuku. Svi oni ce vec ove godine imati priliku da rade na bazenima i plazi Grand hotela Neum.

KURS ZA SPASIOCE

 • Autor:
 • Ukupno pregleda: 356
Spasilačka Služba

U ponedjeljak, 23.marta, počinje obuka za spasioce u Banjoj Luci. Okupljanje kandidata je u 12 časova u prostorijama RK Buk, a obuka će trajati sedam dana nakon čega će polaznici dobiti zvanje "Spasilac na otvorenim vodama/bazenu". Teoretska nastava će se izvoditi u prostorijama RonilaČkog kluba "Buk", a praktična obuka na Gradskom olimpijskom bazenu i jezeru u Trnu. Za sve informacije možete se obratiti koordinatoru za rad Spasilačke službe u BiH Miroslavu Miškoviću na telefon broj 065/589-180.

SVEČANO URUČENE LICENCE

 • Autor:
 • Ukupno pregleda: 395
Spasilačka Služba

U petak, 28.novembra, u Modriči je organizovano svečano uručivanje licenci za kandidate koji su uspješno završili kurs za spasioce. Tom prilikom je Načelnik opštine g.Mladen Krekić organizovao prijem za članove Ronilačkog kluba „Vidra“ i predstavnike RK "Buk" i uručio licence za četiri člana Ronilačkog kluba „Vidra“: Draganu Šarčeviću, Ratku Zekanoviću, Mladenu Gajiću i Danijelu Vukmiroviću.

PROMOVISANA NOVA GENERACIJA SPASILACA

 • Autor:
 • Ukupno pregleda: 373
Spasilačka Služba
U cetvrtak, 3.jula 2014.godine, u prostorijama RK "Buk" svecano je promovisana nova generacija spasilaca. Tom prilikom je predsjednik kluba g.Borislav Trninic urucio diplome i poklon pakete za buduce spasioce. Svi spasioci su ovom prilikom dobili sluzbenu uniformu, torbicu prve pomoci i ostalo sto im je neophodno za buduci rad na kupalistima sirom RS i BiH. Na ovom kursu je osim kandidata iz Banja Luke, bilo i kandidata iz drugih gradova i opstina RS i Federacije BiH. Vazno je napomenuti da su skoro svi kandidati sa ovog kursa vec pronasli posao i da ce imati priliku da brinu o sigurnosti posjetilaca na kupalistima.

KURS ZA SPASIOCE

 • Autor:
 • Ukupno pregleda: 344
Spasilačka Služba Obavještavamo sve zainteresovane kandidate da će obuka za spasioce početi u ponedjeljak, 7.jula 2014.godine. Obuka traje 7 dana, a sastoji se iz teoretskog i praktičnog dijela. Svi kandidati nakon uspješno završene obuke dobijaju meðunarodno priznatu licencu, poklon paket, torbicu prve pomoći i uniformu. Više informacija možete dobiti na tel.065/589-180 (Miroslav Mišković).

SIGURNOST DJECE NA KUPALIŠTIMA

 • Autor:
 • Ukupno pregleda: 269
Spasilačka Služba
SpasilaČka služba RonilaČkog kluba "Buk" provodi projekat "Sigurnost djece na kupalištima". Glavni cilj ovog projekta je da se uČenici 4.razreda osnovnih škola u Banjoj Luci, Laktašima i Prijedoru upoznaju sa pravilima i sigurnosti na kupalištima. Glavni pokrovitelj ovog izuzetno znaČajnog projekta je Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, a projekat je podržan od i strane Ministarstva prosvjete i kulture Vlade RS.

OBUKA ZA SPASIOCE

 • Autor:
 • Ukupno pregleda: 236
Spasilačka Služba Obavještavamo sve zainteresovane kandidate da će obuka za spasioce poČeti u petak, 13.06.2014.godine, u 9 Časova u prostorijama kluba. Obuka traje 7 dana, a sastoji se iz teoretskog i praktiČnog dijela. Svi kandidati nakon uspješno završene obuke dobijaju meðunarodno priznatu licencu, poklon paket, torbicu prve pomoći i uniformu. Više informacija možete dobiti na tel.065/589-180 (Miroslav Mišković).

NOVI TERMIN ZA SPECIJALISTICKE KURSEVE ZA SPASIOCE

 • Autor:
 • Ukupno pregleda: 377
Spasilačka Služba
Obavjestavamo sve zainteresovane spasioce da ce specijalisticki kursevi prve pomoci za primjenu automatskog eksternog defibrilatora i prva pomoc sa kiseonikom kod zrtava utapanja biti organizovani u subotu, 1.februara 2014.godine, sa pocetkom u 10 casova. Kurs je namjenjen prije svega spasiocima u cilju strucnog usavrsavanja i napredovanja u spasilackoj sluzbi. Svi kandidati koji uspjesno zavrse navedene kurseve sticu medjunarodno priznate licence. Za prijave i dodatne informacije mozete kontaktirati Miroslav Miskovica na tel.065/589-180.

SPECIJALISTICKI KURSEVI PRVE POMOCI

 • Autor:
 • Ukupno pregleda: 399
Spasilačka Služba
Obavjestavamo Vas da je u utorak, 17.12.2013.godine, uspjesno zavrsena obuka koju je organizovala Spasilacka sluzba Ronilackog kluba "Buk" u Banjoj Luci. Rijec je o specijalistickim kursevima prve pomoci tj.prva pomoc sa kiseonikom kod zrtava utapanja i prva pomoc uz primjenu automatskog eksternog defibrilatora, a obuka je bila namjenjena spasiocima koji na ovaj nacin sticu dodatna znanja i vjestine koje ce koristiti u svom buducem radu i napredovanju u spasilackoj sluzbi.

KURSEVI PRVE POMOCI

 • Autor:
 • Ukupno pregleda: 442
Spasilačka Služba
Obavjestavamo sve zainteresovane da Spasilacka sluzba organizuje kurseve prve pomoci, kao i niz specijalistickih kurseva kao npr.prva pomoc sa kiseonikom, prva pomoc uz primjenu AED-a i sl. Svi kandidati dobijaju literaturu, kao i poklon pakete, a po uspjesno zavrsenoj obuci dobijaju medjunarodno priznate diplome. Najnovije u ponudi su specijalisticki kursevi prve pomoci "First Person On Scene (Level 1 or 2)" kao i "Prva pomoc na radu". Napominjemo da smo jedini u Bosni i Hercegovini ovlasteni da organizujemo ove kurseve, a za prijave i informacije mozete kontaktirati instruktora Miroslava Miskovica na tel.065/589-180.